Wolky

0232547/800 Vic

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040962

Heb je er ooit van gedroomd om op een wolk te lopen? Met de 0232547/800 Vic van Wolky is die droom nu werkelijkheid. Deze prachtige blauwe damesschoen is jouw persoonlijke stukje hemel op aarde. Ze bieden je comfort alsof je op een zacht kussen loopt, maar geven je toch de stevigheid die je nodig hebt.

Focus eerst op de kleur. Het blauw van de 0232547/800 Vic is diep en intens, het lokt het avontuur uit en zegt: "Trek mij aan, en je bent klaar om de wereld te verkennen". Ze passen net zo goed bij een casual spijkerbroek als bij een feestjurk, en je verandert in een oogwenk van werkmodus naar feestmodus.

Maar we weten allebei dat een schoen meer is dan alleen zijn kleur. Het betekent niets als de schoen niet lekker zit, toch? Daarom is de voering van de 0232547/800 Vic gemaakt van 100% leer, hierdoor voelen ze als een tweede huid. En laten we de rubberen zool niet vergeten. Deze geeft je grip op alle oppervlakken, zodat je altijd zelfverzekerd kunt lopen, zelfs op de meest glibberige winterdagen.

En, oh ja, laten we eerlijk zijn. De lage schachthoogte van deze schoenen is als een kleine legpuzzel voor de modebewuste. Je kunt ze dragen zoals ze zijn, of je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Wikkel je favoriete sokken eromheen, combineer ze met een kleurrijke panty of draag ze in een broek met een lage taille. Ze geven je de vrijheid om elk onderdeel van je outfit te benadrukken.

Met de 0232547/800 Vic van Wolky weet je zeker dat je er geweldig uit zal zien, maar kun je ook vertrouwen op duurzaamheid en comfort. Ze zijn een investering waard, omdat ze gemaakt zijn om lang mee te gaan. Dus waar wacht je nog op? Voeg een beetje 'Wolky magie' toe aan je leven!

Ben jij op zoek naar comfortabele, ondersteunende schoenen die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de 0232547/800 Vic schoenen van Mulder Schoenen perfect voor jou! Deze blauwe damschoenen combineren hoogwaardig vakmanschap met tijdloos design en optimaal loopplezier.
Bij Wolky, het merk achter Mulder Schoenen, begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goede schoenen te dragen. Het kan je hele dag maken of breken. Daarom nemen we jouw loopplezier serieus en steken we al 40 jaar lang al onze passie in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsschoenen. En de Vic schoenen zijn daar geen uitzondering op!Het bovenwerk van deze schoenen is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De voering is ook van leer, waardoor je voeten kunnen ademen en fris blijven, zelfs na een lange dag. De rubberen zool biedt de perfecte balans tussen flexibiliteit en grip, zodat je moeiteloos kunt lopen op elke ondergrond.Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het anatomisch gevormde voetbed van Wolky. Dit voetbed is het resultaat van jarenlange innovatie en onderzoek naar de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort. Het voetbed is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, bedekt met een zacht suède dekje. Het vormt zich naar jouw voeten en zorgt voor een optimale demping en stabiliteit, zodat je de hele dag pijnvrij kunt genieten.De 0232547/800 Vic schoenen hebben een lage schachthoogte, wat zorgt voor een elegante en moderne uitstraling. De diepe blauwe kleur geeft deze schoenen net dat beetje extra flair, waardoor je outfit helemaal compleet wordt. Of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of gewoon een dagje gaat shoppen, met deze schoenen straal je zelfvertrouwen en stijl uit.Mulder Schoenen biedt deze Vic schoenen aan voor een scherpe prijs, zodat ook jij kunt genieten van optimaal loopplezier. Met Wolky als merk achter deze schoenen weet je zeker dat je kwaliteit en comfort in handen hebt. Kies voor schoenen die jou ondersteunen, je de hele dag door energie geven en er ook nog eens fantastisch uitzien. Kies voor de 0232547/800 Vic schoenen van Mulder Schoenen en Wolky. Bestel nu en ervaar het verschil!