Clarks

Un Maui Band - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041649
-
Als Google Shopping SEO expert op het gebied van schoenen van Mulder Schoenen, wil ik je graag voorstellen aan een fantastisch paar sneakers: de Clarks Un Maui Band - D. Deze sneakers zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort, stijl en kwaliteit.
Met een schachthoogte van laag en een witte kleur zijn deze sneakers een tijdloze toevoeging aan elke schoenencollectie. Het witte lederen materiaal aan de buitenkant zorgt voor een frisse uitstraling, terwijl de leren voering bijdraagt aan het comfort. De zool is gemaakt van EVA, een duurzaam en lichtgewicht materiaal dat zorgt voor demping en flexibiliteit.
Als je op zoek bent naar een schoen die zowel fashionable als praktisch is, dan ben je bij de Clarks Un Maui Band - D aan het juiste adres. Deze sneakers passen perfect bij elke outfit en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar een casual lunch gaat met vrienden of een dagje gaat shoppen, deze sneakers bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl.
Wat deze sneakers extra bijzonder maakt, is dat ze afkomstig zijn van het merk Clarks. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, is Clarks een echte autoriteit op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit zijn de speerpunten van dit merk, samen met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Clarks is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, en is gevestigd in het Engelse graafschap Somerset. Wat ooit begon als een lokale schoenonderneming is uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Dit succes is te danken aan de perfecte mix van traditie en vernieuwing, en de voortdurende aandacht voor kwaliteit en comfort.
Met de Clarks Un Maui Band - D kan je rekenen op een uitstekende schoen die je de hele dag door ondersteunt. Of je nu een wandeling maakt, naar je werk gaat of gewoon relaxt met vrienden, deze sneakers zullen je niet teleurstellen. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie en stap in de wereld van Clarks met de Un Maui Band - D sneakers.