Clarks

Un Geo Mid GTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035792
-
Klaar voor een avontuurlijke stap voorwaarts in stijl? Dan is de Un Geo Mid GTX - G van Mulder Schoenen jouw ultieme metgezel! Deze zwarte enkelhoge schoenen zijn speciaal ontworpen voor heren die niet bang zijn om het voortouw te nemen en overal de show te stelen.
Met een bovenwerk van hoogwaardig leer omhult deze schoen jouw voeten in pure luxe. Het strakke ontwerp en de zwarte kleur geven een tijdloze uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit bent met vrienden of een outdoor avontuur plant, deze schoenen passen altijd bij je stijl.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de toevoeging van Gore-Tex technologie. Dit betekent dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook volledig waterdicht en ademend. Koude en regenachtige dagen kunnen jou niet weerhouden om je doelen te bereiken. Je voeten blijven droog en comfortabel, hoe slecht het weer ook wordt.
De Un Geo Mid GTX - G biedt ook ongeëvenaard comfort dankzij het zachte textielvoering en de duurzame PU-zool. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, je zult het verschil merken met deze schoenen. Geen pijnlijke voeten of vermoeidheid meer, maar alleen puur comfort en ondersteuning.
Als onderdeel van het gerenommeerde merk Clarks, kun je ervan uitgaan dat deze schoenen het beste vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit bieden. Clarks, opgericht in 1825, is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en heeft al meer dan 50 miljoen paar verkocht. Het merk staat bekend om haar inzet voor modetrends, draagcomfort en innovaties. Met de Un Geo Mid GTX - G blijft Clarks trouw aan haar reputatie en geeft ze je een schoen die niet alleen stijlvol is, maar ook de nodige prestaties levert.
Dus waar wacht je nog op? Pak deze kans om de wereld te veroveren, stap in de Un Geo Mid GTX - G en zet je beste beentje voor! Bestel vandaag nog jouw paar bij Mulder Schoenen en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen en een stijlvolle uitstraling. Deze schoenen zijn er om jouw stappen te begeleiden, waar je ook naartoe gaat. Ga ervoor en laat jezelf zien!