Clarks

Un Geo Lace - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035789
-
Hey jij! Op zoek naar een paar schoenen dat zowel trendy als comfortabel is? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte keuze voor jou: de Un Geo Lace - H van Clarks. Deze stoere herenschoen is een must-have voor elke moderne man die stijl en comfort hoog in het vaandel heeft staan.
Met zijn opvallende blauwe kleur is de Un Geo Lace - H een echte eyecatcher. Het navy nubuck materiaal geeft de schoen een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij er altijd tiptop uitziet, waar je ook naartoe gaat. Of je hem nu casual combineert met een jeans en een T-shirt, of juist wat netter draagt met een chino en een overhemd, deze schoen maakt elke outfit compleet.
De lage schachthoogte van de Un Geo Lace - H zorgt ervoor dat hij niet alleen trendy is, maar ook nog eens supercomfortabel. Geen gedoe met knellende en zere voeten aan het eind van de dag, want deze schoen is gemaakt met jouw comfort in gedachten. De voering van textiel voelt zacht aan en laat je voeten ademen, terwijl de PU zool zorgt voor optimale demping en grip. Of je nu de hele dag op kantoor bent, een lange wandeling maakt of de stad in gaat, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van comfort.
Clarks staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks als geen ander hoe ze fashionable ontwerpen moeten combineren met duurzaamheid en comfort. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, bewijzen ze dat ze echt weten wat ze doen.
De Un Geo Lace - H is het perfecte voorbeeld van de Clarks expertise. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen is dit een schoen waar je op kunt vertrouwen. Of je nu een zakelijke afspraak hebt, een avondje uit gaat of gewoon de hele dag comfortabel wilt lopen, met deze schoenen maak je altijd een statement.
Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf niet langer wachten op het perfecte paar schoenen en ga voor de Un Geo Lace - H van Clarks. Met zijn unieke mix van stijl, comfort en kwaliteit is dit de schoen die jouw outfit naar een hoger niveau tilt en ervoor zorgt dat je de hele dag kunt stralen. Bestel nu en zet de eerste stap naar jouw nieuwe favoriete paar schoenen.