Clarks

Un Balsa Go - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040019
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat moeiteloos comfort en stijl combineert? Dan is de Un Balsa Go - D van Clarks het perfecte paar voor jou. Met deze zwarte schoenen geef je elke outfit een trendy touch. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uitgaat, met deze schoenen ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.
De Un Balsa Go - D in de kleur zwart is een echt fashion statement. Het minimalistische design zorgt ervoor dat deze schoenen moeiteloos aansluiten bij elke kledingstijl. Of je nu een klassieke look wilt creëren met een zwarte jurk of juist een stoere twist wilt geven aan je jeans, deze schoenen bieden eindeloze mogelijkheden.
Deze schoenen hebben een schachthoogte die laag is, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoenen niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en lang meegaan. De voering van textiel zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen of avonden.
Wat deze schoenen extra speciaal maakt, is de gemixte materiaal zool. Deze zool zorgt voor optimale grip en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen en genieten van elke stap die je zet. Of je nu de stad in gaat of een lange wandeling maakt, met deze schoenen blijf je comfortabel en stijlvol.
Clarks is als merk bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. De Un Balsa Go - D is daarop geen uitzondering. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks wat belangrijk is bij het creëren van de perfecte schoen. Met baanbrekende ontwerpen en innovaties blijven ze altijd voorop lopen in de modewereld.
Clarks is al sinds 1825 actief en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd. Het merk is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Kies voor de Un Balsa Go - D van Clarks en ervaar zelf het comfort en de stijl waar dit merk om bekend staat. Laat je inspireren door de actuele modetrends en voeg een vleugje Clarks toe aan je schoenencollectie. Met deze zwarte schoenen ben je altijd klaar om de wereld te veroveren, of het nu op kantoor is of tijdens een avondje uit. Bestel ze vandaag nog en stap in stijl de deur uit!