Clarks

Thornby Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040595
-
Op zoek naar een paar elegante, stijlvolle schoenen die je een instant boost van vertrouwen geven? Zoek niet verder! De Thornby Lace - D schoenen van Mulder Schoenen zijn de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar comfort, vakmanschap en klasse. Met hun tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zullen deze schoenen zeker de aandacht trekken waar je ook gaat.
Met een enkelhoog ontwerp en een klassieke zwarte kleur passen deze schoenen perfect bij elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een casual dagje wilt doorbrengen, de Thornby Lace - D schoenen zijn een veelzijdige optie die moeiteloos kunnen worden gestyled.
Het materiaal van de buitenkant is leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het zachte textiel voeringmateriaal voegt comfort toe aan elke stap die je zet. En dankzij de TR zool loop je moeiteloos en met vertrouwen, ongeacht het terrein waar je op wandelt.
Als onderdeel van het toonaangevende merk Clarks, weet je dat je met de Thornby Lace - D schoenen kwaliteit en vakmanschap in handen hebt. Clarks is al meer dan 195 jaar actief en staat bekend om zijn actuele modetrends, vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met een geschiedenis van innovaties en baanbrekende ontwerpen, blijft Clarks de markt veroveren als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik.
En wist je dat Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen verkoopt? Dat is een bewijs van hun voortdurende toewijding aan het creëren van schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en duurzaam.
Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf de luxe van de Thornby Lace - D schoenen van Mulder Schoenen en ervaar het verschil dat vakmanschap en hoogwaardige materialen kunnen maken. Of je ze nu draagt voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse taken uitvoert, je zult er zeker uitzien en je goed voelen. Bestel vandaag nog en voeg dit tijdloze paar schoenen toe aan je collectie!