Clarks

Step Urban Mix - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035836
-
Wil jij er stijlvol uitzien én comfortabel door het leven gaan? Dan zijn de Clarks Step Urban Mix - G sneakers echt iets voor jou! Deze prachtige groene sneakers met khaki tint zijn speciaal ontworpen voor heren die houden van kwaliteit en stijl.
De lage schachthoogte zorgt ervoor dat deze sneakers perfect passen bij elke casual outfit. Of je nu op zoek bent naar schoenen voor een dagje uit met vrienden of voor een festival, met de Step Urban Mix - G maak je zeker een statement.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het hoogwaardige textiel aan zowel de buitenkant als de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar ook voor optimale ventilatie. Geen zweetvoeten meer, zelfs niet tijdens de meest actieve dagen!
De TPR zool geeft de Step Urban Mix - G sneakers de perfecte balans tussen flexibiliteit en duurzaamheid. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een wandeling door de stad maakt, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning voor jouw voeten.
Als onderdeel van het wereldbekende merk Clarks, staan deze sneakers garant voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet je zeker dat je met Clarks een goede keuze maakt.
Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop.
Dus waar wacht je nog op? Upgrade je stijl met de Clarks Step Urban Mix - G sneakers en maak een statement waar je ook gaat! Bestel deze must-have schoenen vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van Clarks.