Clarks

Step Urban Mix - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035836
-
Ben jij klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Step Urban Mix - G sneakers van Mulder Schoenen, dé perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap. Met deze trendy blauwe herensneakers loop jij altijd voorop in de modetrends.
De opvallende navy kleur van deze sneakers zorgt voor een moderne en sportieve uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. De lage schachthoogte maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik en geeft jouw outfit net dat beetje extra.
De voering en buitenkant van de Step Urban Mix - G sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een ademende werking. De zool is vervaardigd uit thermoplastisch rubber (TPR), wat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit voor optimale steun en grip tijdens het lopen.
Mulder Schoenen en Clarks staan voor vakmanschap en kwaliteit. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen. Innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen zijn kenmerkend voor dit merk.
Investeer in jezelf met de Step Urban Mix - G sneakers. Of je nu een casual outfit samenstelt of juist gaat voor een trendy streetstyle look, met deze sneakers maak jij altijd een statement. Combineer ze met jeans en een T-shirt voor een relaxte en stoere uitstraling, of draag ze onder een chino broek met een overhemd voor een nette casual look.
De Step Urban Mix - G sneakers van Mulder Schoenen zijn dé must-have voor elke modieuze man. Bestel ze vandaag nog en maak indruk waar je ook gaat. Met hun opvallende blauwe kleur, comfortabele pasvorm en hoogwaardige materialen zijn deze sneakers een absolute eyecatcher in jouw schoenencollectie.
Kies voor stijl, comfort en kwaliteit met de Step Urban Mix - G sneakers van Mulder Schoenen. Laat je modieuze kant zien en straal met deze unieke schoenen!
Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop.
Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen zijn we een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Bestel nu je Step Urban Mix - G sneakers