Clarks

Stafford Park5 - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00000193
-
Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met de Stafford Park5 - G herenschoenen van Clarks. Deze schoenen zijn een icoon in de modewereld en creëren een unieke look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
Met de opvallende bruine kleur en het stoere, tan leather ontwerp zorgen deze schoenen voor een trendy uitstraling. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, van casual uitstapjes tot formele evenementen.
Het gebruik van leer voor zowel de voering als de buitenkant van de schoenen zorgt voor een luxueuze en duurzame kwaliteit. Dit materiaal is niet alleen stijlvol, maar ook ademend en flexibel, waardoor je de hele dag comfortabel kunt blijven lopen.
De gemixte materiaal zool biedt optimale ondersteuning en grip, waardoor je zelfverzekerd en stabiel kunt bewegen. Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en elk paar straalt dan ook Clarks' toewijding aan hoogwaardige kwaliteit uit.
Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar. Het merk staat bekend om zijn actuele modetrends en vakmanschap, en heeft een lange geschiedenis van innovatieve ontwerpen.
Sinds de oprichting in 1825 in Somerset, Engeland, heeft Clarks een internationale reputatie opgebouwd met verkooppunten in 35 landen. Dankzij hun ervaring en expertise combineren de Stafford Park5 - G herenschoenen de nieuwste trends met traditioneel vakwerk.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met deze unieke Clarks-schoenen en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog jouw paar Stafford Park5 - G herenschoenen en ervaar het comfort en de kwaliteit die Clarks te bieden heeft.