Clarks

Spiced Charm - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036242
-
Hey daar! Ben je klaar om je schoenenstijl een boost te geven? Nou, dan heb ik het perfecte paar voor je - de Spiced Charm - D in een geweldige groene kleur!
Clarks, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, heeft weer een winnaar gecreëerd. De Spiced Charm - D combineert actuele modetrends met het vakwerk waar Clarks wereldwijd om bekend staat.
Met een buitenkant van zacht en luxueus suede, voelt elke stap als een pure verwennerij voor je voeten. En de khaki groene kleur voegt een trendy en uniek element toe aan elke outfit. Plus, deze schoenen zijn ontworpen voor dames, dus je kunt er zeker van zijn dat ze perfect op jouw voet zijn afgestemd.
De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag comfortabel blijven en de rubberen zool biedt de juiste hoeveelheid grip voor elke stap die je neemt. Of het nu een drukke werkdag is of een avondje uit met vrienden, je kunt vertrouwen op de Spiced Charm - D om je te ondersteunen en er fantastisch uit te laten zien.
Als je je afvraagt waarom je voor Clarks zou moeten kiezen, nou, laten we eens kijken naar hun indrukwekkende geschiedenis. Al sinds 1825, toen de broers Cyrus en James Clarks het merk oprichtten, staat vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit centraal. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren schoenen per jaar, is Clarks uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen.
Wat dit merk echt onderscheidt, is hun constante focus op innovatie en ontwerpen die jouw stijl naar een hoger niveau tillen. De Spiced Charm - D is hier geen uitzondering op. Met dit paar schoenen zul je opvallen en je zelfverzekerd voelen, waar je ook gaat.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor kwaliteit, vakmanschap en stijl met de Spiced Charm - D van Clarks. Maak een statement met de unieke groene kleur en geniet van het optimale comfort dat deze schoenen bieden. Dus laat jezelf stralen en voeg dit geweldige paar schoenen toe aan je collectie. Bestel nu en wees de enige die er geweldig uitziet in de Spiced Charm - D!