Clarks

Shiliin Ali - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00031124
-
Ben je op zoek naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit? Dan is de Shiliin Ali - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze bruine dames schoenen combineren vakmanschap, actuele modetrends en baanbrekende ontwerpen op een unieke manier.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De buitenkant is gemaakt van echt leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De voering is van textiel, waardoor de schoenen zacht en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt niet alleen grip en stabiliteit, maar absorbeert ook schokken voor extra loopcomfort.
De Shiliin Ali - D is ontworpen met oog voor detail. De prachtige bruine kleur is veelzijdig en past bij elke outfit. Of je nu casual gekleed gaat of een formele gelegenheid hebt, deze schoenen zorgen altijd voor een stijlvolle uitstraling. Het subtiele tan combi accent voegt net dat beetje extra toe aan het design.
Maar er is meer! Deze schoenen zijn afkomstig van het bekende merk Clarks. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar staat Clarks wereldwijd bekend om vakwerk, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Dit merk combineert actuele modetrends met traditioneel vakmanschap, wat resulteert in schoenen die zowel trendy als tijdloos zijn.
Het verhaal van Clarks begon al in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in het Engelse graafschap Somerset. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. De Shiliin Ali - D is een voorbeeld van de innovaties en ontwerpen waar Clarks voor staat.
Kortom, de Shiliin Ali - D van Mulder Schoenen is dé schoen voor de fashion-forward dame die houdt van kwaliteit en comfort. Met de combinatie van hoogwaardige materialen, een stijlvol design en de bekende Clarks kwaliteit, zul je zeker indruk maken waar je ook gaat. Bestel deze must-have schoenen nu en stap in stijl de wereld in!