Clarks

Saltash Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034440
-
Wil jij schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit? Dan stellen wij graag de Saltash Lace - G van Clarks aan je voor. Deze blauwe herenschoenen zijn het perfecte voorbeeld van vakmanschap en innovatie, zoals je van Clarks gewend bent. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met de Saltash Lace - G maak je altijd een statement.
Deze schoenen zijn gemaakt van zacht en duurzaam suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur navy geeft een tijdloze en veelzijdige look, waardoor je deze schoenen moeiteloos kunt combineren met verschillende outfits. De lage schachthoogte geeft de Saltash Lace - G een modern en trendy karakter. Of je nu gaat voor een casual jeans of een nette broek, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.
Naast het stijlvolle ontwerp, biedt de Saltash Lace - G ook optimaal draagcomfort. Dankzij de ongevoerde voering voelen je voeten heerlijk fris en ademend aan. De rubberen zool zorgt voor voldoende grip en demping, zodat je de hele dag moeiteloos kunt doorlopen. Deze schoenen zijn gemaakt om aan al jouw verwachtingen te voldoen.
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, staan vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit altijd voorop. Het merk Clarks is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James en is sindsdien uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Met de Saltash Lace - G ben jij verzekerd van een schoen die voldoet aan de hoge standaarden van Clarks.
Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de Saltash Lace - G van Clarks en ervaar het comfort, de kwaliteit en de stijl waar Clarks bekend om staat. Bestel nu en geniet binnenkort van deze tijdloze schoenen die elke man nodig heeft.