Clarks

Romantic Moon - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Suede
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00002512
-
Wil je de perfecte schoen die je outfit een onweerstaanbaar vleugje romantiek en klasse geeft? Dan is de Clarks Romantic Moon - D in het bruin de ideale keuze voor jou! Met zijn prachtige kleurencombinatie van 4 - tan combi brengt deze schoen je direct in de sfeer van een romantische maanverlichte avond.
De Romantic Moon - D is niet alleen een visueel pareltje, maar ook een echt kwaliteitsproduct. De buitenkant is vakkundig vervaardigd van hoogwaardig leer, waardoor de schoen een duurzaam en luxe uitstraling heeft. De voering is gemaakt van zacht en soepel suède, zodat je voeten de hele dag door verwend worden met ultiem draagcomfort.
Maar deze schoen heeft niet alleen de looks en het comfort, hij biedt ook de nodige stabiliteit en grip dankzij de TR-zool. Of je nu een avondje uit gaat, een wandeling maakt door de stad of gewoonweg door het dagelijkse leven danst, de Romantic Moon - D is er om je te ondersteunen bij elke stap.
Clarks, het wereldberoemde merk dat sinds 1825 vakmanschap en kwaliteit levert, is met deze schoen weer helemaal on top of the game. De Clarks Romantic Moon - D is een perfect voorbeeld van de actuele modetrends, gecombineerd met het vakmanschap waar het merk om bekend staat. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks verkocht worden, weet je dat je met een product van Clarks altijd goed zit.
Het mooiste van alles is dat je met deze schoenen een stukje geschiedenis meeneemt. Clarks is opgericht in het pittoreske Street, gelegen in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Dus waar ter wereld je ook bent, de Clarks Romantic Moon - D brengt de romantiek en klasse van Engeland direct naar jouw schoenenkast.
Wacht niet langer en laat de Clarks Romantic Moon - D jouw volgende schoenaankoop zijn. Met zijn prachtige bruine kleur, luxueuze materialen en perfecte pasvorm zal deze schoen jouw look compleet maken en je hart veroveren. Voel je als een ster onder een romantische maan met de Clarks Romantic Moon - D!