Clarks

Ranger Free. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034817
Womens Originals
Wil je een echt trendy paar schoenen dat comfortabel en van hoge kwaliteit is? Dan is de Ranger Free - D van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou. Deze schoenen zijn ontworpen door Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik.
De Ranger Free - D is speciaal ontworpen voor dames en komt in een prachtige zwarte leren uitvoering. Het leer voelt zacht en luxe aan, waardoor je deze schoenen met plezier zult dragen. De voering is ook gemaakt van leer, wat zorgt voor optimale ventilatie en comfort.
Wat deze schoenen echt speciaal maakt, is de gemixte materialen zool. Deze zool combineert verschillende materialen voor een optimale demping, flexibiliteit en duurzaamheid. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, de Ranger Free - D zorgt ervoor dat je geen last krijgt van vermoeide voeten.
Clarks staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn met de hand gemaakt met oog voor detail, wat je terugziet in de perfecte afwerking en het comfortabele voetbed.
Laat je inspireren door de trendy uitstraling van de Ranger Free - D. Draag ze onder een stoere jeans voor een sportieve look of onder een jurkje voor een vrouwelijke touch. Met deze schoenen kun je eindeloos combineren en je eigen stijl creëren.
Bestel nu de Ranger Free - D bij Mulder Schoenen en ervaar het comfort, de kwaliteit en het vakmanschap waar Clarks bekend om staat. Deze schoenen zijn echt een investering voor je voeten en zullen je elke dag weer laten stralen. Wacht niet langer en laat je verrassen door de perfecte pasvorm en het tijdloze design van de Ranger Free - D.