Clarks

Raisie Arlie - E

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036362
Womens Casual
Hey jij daar! Ben je op zoek naar de perfecte schoenen die jouw stijl naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder, want de Raisie Arlie - E schoenen van Mulder Schoenen zijn alles wat je nodig hebt! Deze stoere zwarte schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die niet bang zijn om op te vallen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de combinatie van stijl en comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De zwarte kleur geeft de schoenen een tijdloze look die bij elke outfit past. Of je nu een dagje naar kantoor gaat of een avondje uit met vrienden, met deze schoenen maak jij gegarandeerd een indruk.
Maar het draait niet alleen om uiterlijk, ook het innerlijke van deze schoenen is van topkwaliteit. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De zool is gemaakt van duurzaam TPR-materiaal, wat zorgt voor goede grip en schokdemping. Zo kun je de hele dag probleemloos rondlopen, zonder vermoeide voeten.
De Raisie Arlie - E schoenen zijn ook nog eens van het gerenommeerde merk Clarks. Dit merk staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze de nieuwste modetrends kunnen combineren met kwaliteit en waarde.
Clarks is al sinds 1825 bezig met het maken van schoenen en is uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten over de hele wereld. Het merk blijft altijd vooruitstrevend met baanbrekende ontwerpen en innovaties, zodat jij de beste schoenen kunt dragen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet je zeker dat je een betrouwbaar paar schoenen in handen hebt.
Dus waar wacht je nog op? Plaats die bestelling voor de Raisie Arlie - E schoenen van Mulder Schoenen en geef je schoenencollectie een serieuze upgrade. Combineer stijl en comfort in één paar schoenen en laat jezelf stralen. Met deze schoenen aan je voeten ben je klaar voor elke gelegenheid. Bestel ze nu en loop vol vertrouwen de wereld in!