Clarks

Prangley Limit - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00031412
Mens Smart
Hey jij! Ben jij op zoek naar stijlvolle herenschoenen die vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit uitstralen? Dan hebben wij dé schoenen voor jou: de Prangley Limit - G van Clarks!
Met de Prangley Limit - G schoenen ben jij helemaal on-trend. Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar. Deze schoenen combineren actuele modetrends met vakwerk van de bovenste plank.
Het bovenwerk van de Prangley Limit - G is gemaakt van hoogwaardig leer. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en optimale ondersteuning. De zwarte kleur geeft de schoenen een tijdloze allure, waardoor ze perfect passen bij elke outfit. Of je nu een zakelijke look wilt creëren of juist casual voor de dag wilt komen, deze schoenen maken jouw stijl helemaal af.
De Prangley Limit - G is voorzien van een comfortabele textielen voering. Dit zorgt ervoor dat de schoenen heerlijk aanvoelen aan je voeten, zelfs na een lange dag. De TR-zool biedt optimale grip en stabiliteit, waardoor jij stevig in je schoenen staat. Of je nu een drukke dag op het werk hebt of een avondje gaat stappen, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van comfort en zelfvertrouwen.
Als onderdeel van Clarks, een merk met meer dan 195 jaar ervaring in vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, bieden de Prangley Limit - G schoenen een unieke combinatie van traditie en innovatie. Deze schoenen zijn gemaakt met oog voor detail en streven naar perfectie. Met deze schoenen aan je voeten, laat jij zien dat je gaat voor kwaliteit en stijl.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Prangley Limit - G schoenen van Clarks en geef je outfit de finishing touch die het verdient. Bestel ze nu en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben. Trek ze aan en voel je zelfverzekerd, de hele dag door. Wacht niet langer en stap vandaag nog in de wereld van Clarks!