Clarks

Prangley Limit - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00031412
Mens Smart
Op zoek naar een paar schoenen dat perfect past bij je stijl en karakter? Zoek niet verder, want de Prangley Limit - G van Mulder Schoenen is jouw perfecte match! Deze stoere herenschoenen hebben een tijdloos design en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn.
Met de kleur british tan voeg je een vleugje elegantie toe aan je outfit. De warme tint zorgt ervoor dat deze schoenen moeiteloos gecombineerd kunnen worden met verschillende kleuren en stijlen. Of je nu gaat voor een klassieke look met een nette broek en een overhemd, of juist voor een meer casual stijl met een jeans en een T-shirt, de Prangley Limit - G is altijd de juiste keuze.
Comfort is ook een belangrijk aspect bij deze schoenen. De voering van textiel zorgt voor een zacht en ademend gevoel, waardoor je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. De TR zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je zelfs op gladde ondergronden met vertrouwen kunt lopen.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik staat Clarks bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar weet je zeker dat je met de Prangley Limit - G een topkwaliteit schoen in handen hebt.
Het verhaal van Clarks begon in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, waar de broers Cyrus en James het merk oprichtten. Sindsdien heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. De combinatie van actuele modetrends, vakmanschap en baanbrekende ontwerpen maakt Clarks een merk waarop je kunt vertrouwen.
Kortom, de Prangley Limit - G is de perfecte keuze voor heren die houden van stijl, comfort en kwaliteit. Trek deze schoenen aan en voel het verschil. Bestel nu en maak een statement met je voeten – met Mulder Schoenen en Clarks ben je altijd op je best!