Clarks

Poise Leah - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PVC
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036329
Womens Boots
Wil je er stralend en zelfverzekerd uitzien? Dan is de Poise Leah - D van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou! Deze zwarte leren schoenen combineren stijlvolle elegantie met ultiem draagcomfort. Als je deze schoenen draagt, zul je direct het verschil voelen.
De Poise Leah - D is een damesmodel dat speciaal ontworpen is om aan al jouw wensen te voldoen. Met zijn adembenemende zwarte kleur en hoogwaardige lederen buitenkant, is deze schoen een echte eyecatcher. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een dagje wilt winkelen, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van een stijlvolle uitstraling.
Deze schoenen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. De PVC-zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen elke stap kunt zetten. Daarnaast zorgt de textielen voering ervoor dat je voeten de hele dag door fris en comfortabel blijven. Of je nu een lange vergadering hebt of een gezellig dagje met vriendinnen, deze schoenen zullen je nooit teleurstellen.
Mulder Schoenen is een betrouwbare merknaam die kwaliteit en stijl garandeert. Als onderdeel van het wereldberoemde Clarks, staat Mulder Schoenen bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, ben je verzekerd van een trendy schoen die aan de laatste modetrends voldoet.
Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, is een gevestigde naam in de schoenenindustrie. Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, is Clarks een symbool van vakmanschap en innovatie. Met verkooppunten in 35 landen is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming die blijft streven naar de perfecte combinatie van mode en comfort.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Poise Leah - D vandaag nog toe aan je collectie en laat jezelf stralen! Met deze schoenen ben je altijd klaar voor elke gelegenheid en zul je je zelfverzekerd en stijlvol voelen. Bestel nu en ontdek zelf waarom Mulder Schoenen en Clarks een perfecte match zijn voor jou!