Clarks

Poise Freya - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PVC
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036459
Womens Boots
Ben jij op zoek naar schoenen die perfect aansluiten bij de huidige modetrends en ook nog eens vervaardigd zijn met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Poise Freya - D van Clarks het perfecte paar voor jou! Deze schoenen zijn een combinatie van stijl, comfort en innovatieve ontwerpen, en zullen je zeker inspireren.
De Poise Freya - D is speciaal ontworpen voor dames die graag een statement maken met hun schoeisel. Met zijn donkergrijze suède buitenkant straalt dit paar een tijdloze elegantie uit die ideaal is voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, met deze schoenen ben je altijd stijlvol gekleed.
Naast het oogstrelende design, biedt de Poise Freya - D ook ultiem draagcomfort. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een zachte en ademende ervaring. Geen zorgen meer over pijnlijke voeten aan het einde van de dag. De PVC-zool zorgt voor de nodige flexibiliteit en grip, zodat je in stijl kunt wandelen zonder compromissen.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, staat al sinds 1825 bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, ben je verzekerd van een paar dat aan de hoogste standaarden voldoet. Bovendien is Clarks altijd vooruitstrevend op het gebied van ontwerp en innovatie, wat te zien is in de Poise Freya - D.
Wanneer je deze schoenen draagt, draag je niet alleen een mode-item, maar ook een stukje geschiedenis. Clarks heeft zijn oorsprong in Street, Engeland, waar het nog steeds gevestigd is. Van een lokale onderneming is Clarks uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Met de Poise Freya - D heb jij dus een uniek en wereldwijd erkend stukje mode in handen.
Nu is het jouw tijd om jezelf te trakteren op de Poise Freya - D. Met zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met de kenmerkende ontwerpen en innovaties van Clarks, zal dit paar schoenen zeker jouw nieuwe favoriet worden. Ga voor stijl, ga voor comfort, ga voor Clarks! Voeg de Poise Freya - D vandaag nog toe aan je collectie en haal het beste in jezelf naar boven.