Clarks

Poise Freya - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PVC
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036326
Womens Boots
Wil je een paar schoenen hebben dat stijl en comfort combineert? Maak kennis met de Poise Freya - D van Mulder Schoenen! Deze zwarte leren schoenen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een tijdloze en veelzijdige stijl. Met de Poise Freya - D loop je er altijd modieus bij, of je nu naar je werk gaat, een avondje uit bent of gewoon een dagje wilt ontspannen.
Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het leer voelt zacht aan en vormt zich naar je voeten, waardoor je een perfecte pasvorm en optimaal comfort hebt. De Poise Freya - D is ontworpen met het oog op detail en vakmanschap, wat te zien is in de verfijnde afwerking en de kwaliteit van de materialen.
Naast het prachtige design biedt deze schoen ook een geweldige functionaliteit. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De PVC-zool biedt uitstekende grip en is slijtvast, wat ervoor zorgt dat je lang plezier hebt van deze schoenen.
Mulder Schoenen is een bekend merk in de schoenenindustrie en heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit. Ze staan bekend om hun aandacht voor detail en hun moderne ontwerpen die perfect aansluiten bij de actuele modetrends.
Met de Poise Freya - D haal je niet alleen een paar mooie schoenen in huis, maar ook een stukje vakmanschap en traditie. Het merk Clarks, opgericht in 1825, is een wereldwijde speler in de schoenenindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Poise Freya - D en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit! Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uitgaat, met deze schoenen aan je voeten ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Ga voor de Poise Freya - D en maak een statement met je schoenen!