Clarks

Paulson Up - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039403
-
Op zoek naar stijlvolle en comfortabele herenschoenen? Dan zit je goed met de Paulson Up - G van Mulder Schoenen. Met zijn unieke eigenschappen en trendy design is deze schoen een absolute must-have voor elke moderne man.
De Paulson Up - G is uitgevoerd in een prachtige bruine kleur, die perfect past bij elke outfit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor de schoen een luxe uitstraling heeft. De enkelhoogte zorgt voor een trendy en casual look, die je moeiteloos kunt combineren met zowel jeans als chino's.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het comfort. De voering van textiel zorgt voor een zachte en ademende feel aan je voeten, terwijl de TPR-zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, met de Paulson Up - G ben je verzekerd van comfort en ondersteuning.
Daarnaast is het goed om te weten dat deze schoenen van het gerenommeerde merk Clarks komen. Clarks is een wereldwijd bekend merk, dat al sinds 1825 vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit biedt. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op de expertise van Clarks.
Vanuit het Engelse graafschap Somerset brengt Clarks jaarlijks de nieuwste modetrends naar de markt. Daarbij staan innovatie en baanbrekende ontwerpen altijd voorop. De Paulson Up - G is het resultaat van jarenlange ervaring en vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen in de schoenenindustrie.
Ben jij klaar om je schoenencollectie naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de Paulson Up - G bij Mulder Schoenen. Met zijn stijlvolle design, comfortabele pasvorm en hoogwaardige kwaliteit is deze schoen een absolute must-have. Wacht niet langer en geef jezelf de schoenen waar je altijd van gedroomd hebt. Bestel vandaag nog en loop binnenkort vol vertrouwen rond op deze trendy herenschoenen.