Clarks

Orson Bay - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00031436
Mens Sport
Ben jij op zoek naar een paar schoenen dat niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Orson Bay - G van Clarks perfect voor jou! Deze herenschoenen zijn gemaakt van nubuck materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur Tan Nubuck geeft de schoenen een moderne en veelzijdige look.
Een van de unieke aspecten van deze schoenen is de gemixte materialen zool. Deze zool is niet alleen duurzaam, maar biedt ook uitstekende grip op allerlei ondergronden. Of je nu een dagje gaat wandelen in het bos of een avondje uit gaat, met de Orson Bay - G ben je verzekerd van comfort en stabiliteit.
Het textiel voeringmateriaal zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en droog blijven. Geen last meer van zweetvoeten, maar juist een aangenaam gevoel van comfort. De schoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals een feestje of een zakelijke afspraak.
Clarks is al meer dan 195 jaar een toonaangevend merk in de schoenenindustrie. Met hun vakmanschap en innovatieve ontwerpen weten ze keer op keer te verrassen. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om hun aandacht voor detail en hoogwaardige kwaliteit. Met jaarlijks meer dan 50 miljoen paar verkocht, zijn ze geliefd bij mensen over de hele wereld.
Het merk Clarks is oorspronkelijk opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset. Wat begon als een lokale schoenmakerij is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met verkooppunten in maar liefst 35 landen. De combinatie van actuele modetrends en vakwerk zorgt ervoor dat Clarks altijd voorop loopt in de schoenenindustrie.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor stijl, comfort en kwaliteit met de Orson Bay - G van Clarks. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf waarom Clarks al bijna twee eeuwen lang de favoriete keuze is van schoenenliefhebbers over de hele wereld.