Clarks

Ormand Sail - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00031521
-
Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele schoenen die voldoen aan de actuele modetrends? Zoek niet verder! Ik presenteer je de Ormand Sail - G, een onmisbare toevoeging aan je schoenencollectie.
Deze prachtige Ormand Sail - G schoenen van Clarks zijn speciaal ontworpen voor heren die waarde hechten aan vakwerk en hoogwaardige kwaliteit. Met hun verfijnde bruine kleur voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje door de stad loopt, deze schoenen stralen klasse en stijl uit.
Het materiaal van de buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het gemixte materiaal van de zool zorgt voor ultiem comfort, zelfs na een lange dag op je voeten staan. De voering van textiel voelt zacht aan en houdt je voeten fris en droog, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik.
Met een schachthoogte die net iets lager is dan normaal, geeft de Ormand Sail - G je een eigentijdse look en een gevoel van vrijheid. Het ontwerp van deze schoenen is zorgvuldig vormgegeven om aan te sluiten bij de behoeften van moderne mannen. Draag ze met een chino of jeans voor een moeiteloos stijlvolle uitstraling.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om hun vakmanschap en baanbrekende ontwerpen. Sinds hun oprichting in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, hebben ze zich gevestigd als een internationale schoenenonderneming met verkooppunten in 35 landen.
Wil jij ook profiteren van de hoogwaardige kwaliteit en het comfort dat Clarks biedt? Bestel dan nu de Ormand Sail - G schoenen van Mulder Schoenen. Met hun unieke eigenschappen en tijdloze design zijn ze een must-have in elke herencollectie. Dus waar wacht je nog op? Klik op de bestelknop en ervaar zelf het vakmanschap en de stijl van Clarks.