Clarks

Orinoco Spice - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Kunststof
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00022152
-
Wow, jij bent op zoek naar een paar enkellaarsjes die niet alleen trendy zijn, maar ook vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit bieden? Goed nieuws, want ik heb het perfecte paar voor je gevonden: de Clarks Orinoco Spice - D enkellaarsjes in het tijdloze en elegante zwart!
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, overtreft Clarks altijd verwachtingen als het gaat om mode en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, weet je dat je met deze enkellaarsjes iets speciaals in handen hebt.
Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De zwarte kleur voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit en maakt deze laarsjes perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een avondje uit met vrienden, met de Clarks Orinoco Spice - D enkellaarsjes zie je er altijd stijlvol uit.
Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Deze enkellaarsjes zijn ook voorzien van een kunststof voering en een TR-zool. Deze combinatie zorgt voor optimaal draagcomfort en een goede grip, zodat jij de hele dag op deze schoenen kunt rondlopen zonder zorgen.
Met een schachthoogte tot de enkel bieden deze laarsjes net genoeg bedekking om je voeten warm en beschermd te houden, terwijl ze tegelijkertijd je enkels accentueren en je benen verlengen. Het is de perfecte balans tussen comfort en stijl.
Als kers op de taart zijn deze enkellaarsjes speciaal ontworpen voor dames, waardoor ze precies passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Of je nu een klassieke look wilt creëren met een jurk en panty's, of je wilt ze combineren met een jeans en een oversized trui voor een meer casual outfit, met de Clarks Orinoco Spice - D enkellaarsjes kun je alle kanten op.
Dus waar wacht je nog op? Voeg dit unieke paar enkellaarsjes toe aan je collectie en ervaar de perfecte combinatie van modetrends, vakmanschap en comfort die Clarks te bieden heeft. Bestel jouw Clarks Orinoco Spice - D enkellaarsjes vandaag nog en geniet van stijlvolle enkellaarsjes waar je nog jaren plezier van zult hebben.
*Let op: de productfoto kan afwijken van het werkelijke product.