Clarks

Orinoco Spice - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Kunststof
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00022152
-
Ben je op zoek naar een paar enkellaarsjes die comfort, stijl en kwaliteit combineren? Zoek dan niet verder, want de Orinoco Spice - D van Clarks is precies wat je nodig hebt! Deze enkellaarsjes zijn gemaakt voor dames die op zoek zijn naar een trendy schoen die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden. Met hun tijdloze bruine kleur en enkelhoogte schacht passen ze perfect bij elke outfit en gelegenheid.
De Orinoco Spice - D is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kunststof voering voelt zacht aan en zorgt ervoor dat je voeten comfortabel en droog blijven, zelfs op lange dagen. De TR zool biedt uitstekende grip en schokdemping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt blijven lopen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit bent, deze enkellaarsjes houden je voeten gelukkig en pijnvrij.
Wat deze enkellaarsjes echt bijzonder maakt, is het vakmanschap en de innovatie waar Clarks bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks precies wat nodig is om een perfect paar schoenen te maken. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, is Clarks een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Maar Clarks is meer dan alleen een schoenenmerk. Het is een merk dat modetrends volgt en daarop anticipeert. De Orinoco Spice - D is een perfect voorbeeld van de actuele modetrends die Clarks weet te vertalen naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Of je nu een stoere look wilt creëren met jeans en een leren jasje, of juist een elegante outfit wilt complementeren met een jurkje en panty's, deze enkellaarsjes zijn de perfecte keuze.
Clarks is ook een merk met een rijke geschiedenis en erfgoed. Sinds de oprichting in 1825, in het Engelse graafschap Somerset, heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationaal merk met verkooppunten in 35 landen. Al die jaren heeft Clarks vastgehouden aan de kernwaarden van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze waarden zijn terug te zien in elk paar schoenen dat het merk produceert, inclusief de Orinoco Spice - D.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit met de Orinoco Spice - D van Clarks. Bestel ze nu en geef je voeten de luxe en verzorging die ze verdienen!