Clarks

Orinoco Club - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00001289
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat perfect aansluit bij de nieuwste modetrends en tegelijkertijd ook comfortabel is? Dan hoef je niet verder te zoeken! Maak kennis met de Clarks Orinoco Club - D Chelsea Boots, speciaal ontworpen voor dames die stijl én comfort belangrijk vinden.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, brengt met deze zwarte Chelsea Boots een perfecte combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar weet Clarks als geen ander hoe ze aan de eisen van hun klanten kunnen voldoen.
Deze Orinoco Club - D Chelsea Boots zijn voorzien van een tijdloos en klassiek ontwerp. Het zwarte leren bovenwerk geeft de schoenen een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke outfit. De TR-zool zorgt niet alleen voor een goede grip, maar biedt ook de nodige ondersteuning en demping tijdens het lopen. Bovendien zorgt de textielen voering ervoor dat je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen.
Of je nu een dagje gaat shoppen, naar kantoor gaat of een avondje uit gepland hebt, deze Chelsea Boots zijn de ideale keuze. De enkellaarsjes zijn eenvoudig aan en uit te trekken dankzij het elastische inzetstuk aan de zijkant. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar voegt ook een subtiel detail toe aan het design.
Clarks is al sinds 1825 actief en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde onderneming met verkooppunten in 35 landen. De gebroeders Cyrus en James, de oprichters van Clarks, hadden destijds een visie: het creëren van schoenen die comfortabel en duurzaam waren. En deze visie leeft nog altijd voort in de Clarks Orinoco Club - D Chelsea Boots.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze zwarte pareltjes toe aan je schoenencollectie en geniet van zowel stijl als comfort. Bestel vandaag nog jouw eigen Clarks Orinoco Club - D Chelsea Boots en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd zo geliefd is. Met deze Chelsea Boots ben je altijd klaar voor elke gelegenheid!