Clarks

Orabella Ruby - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036191
Womens Boots
Wil je stappen maken in het volgen van de laatste modetrends zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit? Dan is de Orabella Ruby - D van Mulder Schoenen dé schoen voor jou! Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt deze schoen voor een glamoureuze look waar je de hele dag van kunt genieten.
De Orabella Ruby - D is een dames schoen met een tijdloos zwarte leren buitenkant. Dit hoogwaardige leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De textiele voering biedt comfort en zachtheid voor je voeten, zelfs tijdens lange dagen. Daarnaast zorgt de rubberen zool voor optimale grip en stabiliteit, waardoor je vol vertrouwen kunt lopen.
Eén van de kenmerken van Clarks, het merk achter dit geweldige paar schoenen, is vakmanschap. Al sinds 1825 staat dit merk bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks de grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik ter wereld. En dat is niet voor niets! Clarks combineert actuele modetrends met vakwerk en blijft altijd streven naar comfort en innovatie.
Met de Orabella Ruby - D haal je niet alleen een stijlvol paar schoenen in huis, maar ook een stukje traditie en geschiedenis. Clarks is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset, sinds de oprichting in 1825 door de broers Cyrus en James. Inmiddels is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Kies voor de Orabella Ruby - D en laat je inspireren door de combinatie van moderne trends en vakmanschap. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een dagje wilt shoppen, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van een comfortabele en trendy look. Grijp deze kans en voeg de Orabella Ruby - D toe aan je schoenencollectie. Bestel nu en geniet!