Clarks

Orabella Ivy - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Kunststof
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034888
Womens Sandals
Op zoek naar de perfecte schoen die jouw outfit naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! De Orabella Ivy - D is dé schoen waar jij naar op zoek bent. Met zijn elegante en verfijnde uitstraling is deze schoen een absolute must-have voor elke modieuze dame.
Het eerste wat opvalt aan deze prachtige schoen is de kleur. De Orabella Ivy - D is verkrijgbaar in de kleur champagne, wat zorgt voor een luxueuze en chique uitstraling. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon je dagelijkse outfit wilt upgraden, deze schoen voegt net dat beetje extra glamour toe aan elke look.
Maar het draait niet alleen om uiterlijk. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. En dat is precies wat je kunt verwachten van de Orabella Ivy - D. De binnenvoering is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je moeiteloos de hele dag door kunt lopen.
Maar het draait niet alleen om het materiaal, de Orabella Ivy - D is gemaakt van echt leer. Dit betekent niet alleen dat de schoen er luxueus uitziet, maar ook dat hij duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit is. Met deze schoen investeer je in een tijdloos stuk dat jarenlang meegaat en altijd stijlvol blijft.
Of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of gewoon een dagje gaat shoppen, de Orabella Ivy - D is de schoen die je nodig hebt. Hij is veelzijdig genoeg om te combineren met allerlei outfits, van casual tot chic. Dankzij het tijdloze ontwerp kun je deze schoen seizoen na seizoen dragen, zonder ooit uit de mode te raken.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Orabella Ivy - D en laat je omgeving versteld staan van je stijlvolle keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte balans tussen comfort en fashion. Met Clarks weet je dat je kwaliteit en vakmanschap in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Doe jezelf een plezier en voeg de Orabella Ivy - D toe aan je schoenencollectie!