Clarks

Orabella Fame - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Kunststof
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00033755
Womens Smart
Ben je klaar om een fashion statement te maken? Maak dan kennis met de Orabella Fame - D schoenen van Mulder Schoenen! Deze zwarte leren schoenen laten je stralen met elke stap die je zet.
Met hun elegante en tijdloze ontwerp passen deze schoenen perfect bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon wilt pronken met je stijl, de Orabella Fame - D schoenen zijn jouw perfecte metgezel.
Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van kwaliteit en comfort. Het leer van de buitenkant voelt heerlijk zacht aan en geeft de schoenen een luxe uitstraling. De kunststof voering zorgt voor een ademend gevoel en houdt je voeten de hele dag door fris en droog. Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje gaat dansen, je voeten zullen je dankbaar zijn.
Naast stijl en comfort, bieden de Orabella Fame - D schoenen ook uitstekende grip en stabiliteit dankzij de rubberen zool. Geen glijpartijen meer op natte of gladde ondergronden, maar vol vertrouwen vooruit stappen. Deze schoenen zijn je beste vrienden, ongeacht het weer of de ondergrond.
Mulder Schoenen heeft de Orabella Fame - D schoenen zorgvuldig geselecteerd van het gerenommeerde merk Clarks. Dit merk staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks precies hoe ze fashionable en functionele schoenen moeten ontwerpen.
Clarks is al sinds 1825 toonaangevend in de schoenenindustrie. Gestart door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset, is Clarks uitgegroeid tot een internationaal merk met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet Clarks elke keer weer mensen te verleiden met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een statement met de Orabella Fame - D schoenen van Mulder Schoenen. Word de ster van elke gelegenheid en geniet van comfort en kwaliteit in één. Bestel nu en laat jezelf stralen!