Clarks

Orabella Anna - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00033813
Womens Boots
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat mode en vakmanschap combineert? Dan is de Orabella Anna - D van Clarks het perfecte paar voor jou. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige materialen is dit een schoen waar je jarenlang van kunt genieten.
De Orabella Anna - D is gemaakt van leer, waardoor het een luxe uitstraling heeft en tegelijkertijd duurzaam is. Het zwarte lederen bovenwerk geeft de schoen een klassieke uitstraling en past perfect bij elke outfit. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen.
Wat deze schoen echt speciaal maakt, is de rubberen zool. Deze zool biedt niet alleen goede grip en stabiliteit, maar zorgt ook voor demping bij elke stap die je zet. Zo blijven je voeten moeiteloos comfortabel, zelfs als je de hele dag onderweg bent.
Als onderdeel van Clarks, een wereldbekend merk met meer dan 195 jaar ervaring, is de Orabella Anna - D een schoen die vakmanschap en kwaliteit belichaamt. Clarks staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties, en deze schoen is daar geen uitzondering op. Met zijn minimalistische en toch elegante ontwerp past hij perfect bij de huidige modetrends.
Of je nu een dag op kantoor hebt, een avondje uit gaat of een weekendje weg plant, de Orabella Anna - D is de ideale metgezel. Dankzij zijn veelzijdigheid kun je hem combineren met zowel formele als casual outfits. Of je nu kiest voor een chique jurk of een stoere spijkerbroek, deze schoen voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look.
Maak je garderobe compleet met de Orabella Anna - D van Clarks. Met zijn tijdloze design en comfortabel draagcomfort is dit een investering waar je geen spijt van zult krijgen. Bestel nu en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd bekend staat als een merk van vakmanschap en kwaliteit. Je verdient het beste, dus waar wacht je nog op?