Clarks

Oakland Rise - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Suede
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035683
Mens Casual
Ben je op zoek naar stijlvolle herenschoenen die zowel comfortabel als trendy zijn? Zoek niet verder! De Oakland Rise - G in de kleur sandstone suede is het perfecte paar voor jou. Deze schoenen zijn ontworpen door Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, en combineren actuele modetrends met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.
Het bovenwerk van deze schoenen is gemaakt van hoogwaardig suede, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De sandstone kleur geeft de schoenen een klassieke en veelzijdige look, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit bent, of gewoon een casual dagje hebt, met de Oakland Rise - G zie je er altijd trendy uit.
De voering van de schoenen is ook gemaakt van suede, wat zorgt voor ultiem comfort en een zacht gevoel aan je voeten. De rubberen zool zorgt voor goede grip en duurzaamheid, zodat je genoeg steun hebt tijdens het lopen. Deze schoenen zijn ontworpen om lang mee te gaan, dus je kunt er zeker van zijn dat je veel plezier zult hebben van dit paar.
Naast het comfort en de hoogwaardige kwaliteit, heeft de Oakland Rise - G ook een uniek design dat direct in het oog springt. De opvallende details en de subtiel verhoogde hak geven deze schoenen een eigentijdse en modieuze uitstraling. Je zult zeker bewonderende blikken krijgen wanneer je deze schoenen draagt.
Als marktleider in de schoenenindustrie heeft Clarks altijd voorop gelopen in baanbrekende ontwerpen en innovaties. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je met Clarks een betrouwbaar merk in huis haalt. Sinds de oprichting in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Twijfel niet langer en geef je schoenencollectie een upgrade met de Oakland Rise - G. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort, de stijl en de kwaliteit die Clarks te bieden heeft. Wacht niet te lang, want dit trendy paar schoenen vliegt de deur uit! Artikelnr: 00035683.