Woden

Nora III Leather

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Oranje
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046221
De WODEN Nora III Leather sneaker is een duurzame keuze voor een stijlvolle en moderne uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt van leer en nylon, waarbij het leer afkomstig is van LWG-gecertificeerde productie. Daarnaast is minimaal 50% gerecycled polyester verwerkt in het materiaal, afkomstig van PET-flessen. De binnenzool van de sneakers is lichtgewicht en schokabsorberend door het gebruik van zacht PU-schuim. De WODEN Nora III Leather biedt een ultrazachte loopervaring dankzij de karakteristieke kurkzool en het WODEN airflow voetbed, dat ademend vermogen garandeert.
Hey jij daar! Ben je klaar om je outfit naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij dé schoenen voor jou: de Nora III Leather sneakers van Woden. Met hun opvallende oranje tigerprint en trendy design zijn deze sneakers een absolute must-have voor dames die durven opvallen.
De Nora III Leather sneakers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super comfortabel. De lage schachthoogte zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl het textielmateriaal de perfecte ventilatie biedt voor je voeten. Of je nu een drukke winkelstraat trotseert of een avondje gaat dansen, deze sneakers zullen je nooit in de steek laten.
Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel en hebben een duurzame rubberen zool. Dit zorgt niet alleen voor een optimale grip, maar verlengt ook de levensduur van de schoenen. Zo kun je lang genieten van deze stijlvolle schoenen.
Woden is niet zomaar een sneakermerk. Het is een Scandinavisch merk dat staat voor duurzaamheid, kwaliteit en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
Bij Woden geloven we in producten én mensen. Onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met oog voor fashion, functionaliteit en anatomie. Elk detail is met zorg ontworpen voor de urban levensstijl van nu.
Carsten Holm, onze oprichter, is een ware schoenexpert met jarenlange ervaring in de schoenindustrie. Hij heeft Woden in 2013 opgericht met een natuurlijke inspiratie, Scandinavische ontwerpwaarden en een streven naar hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zo zijn de Scandinavische sneakers van Woden ontstaan.
Dus waar wacht je nog op? Deze Nora III Leather sneakers van Woden zijn dé schoenen die elke outfit naar een hoger niveau tillen. Durf op te vallen, comfortabel te zijn én een groene voetafdruk achter te laten. Bestel jouw paar nu en laat je inspireren door het Scandinavische design, de natuurlijke kwaliteitsmaterialen en de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van Woden. Jouw urban levensstijl verdient het beste!
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen, onze schoenen worden daarom met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.