Clarks

Newkirk Up GTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00030330
Mens Smart
Maak kennis met de Newkirk Up GTX-G schoenen van Mulder Schoenen! Deze herenschoenen zijn dé perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Met de kenmerkende vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit waar Clarks bekend om staat, bieden deze schoenen een ongeëvenaarde ervaring voor iedere moderne man.
Of je nu een casual dagje uit gaat, een belangrijke zakelijke afspraak hebt of een avondje uit op de planning hebt staan, de Newkirk Up GTX-G schoenen passen perfect bij elke gelegenheid. Het tijdloze bruin leren ontwerp voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke outfit, terwijl de robuuste zool met EVA-materiaal zorgt voor ultiem loopcomfort en langdurige duurzaamheid.
Deze schoenen zijn uitgerust met een Gore-Tex membraan, wat betekent dat ze waterdicht en ademend zijn. Dit innovatieve technologie zorgt ervoor dat je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens regenachtige dagen. Dus waar je ook naartoe gaat, de Newkirk Up GTX-G schoenen houden je stappen droog en zelfverzekerd.
Het materiaal van de voering is gemaakt van textiel, waardoor je voeten koel en fris blijven, zelfs tijdens de warmste dagen. Dit zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort en voorkomt zweetvoeten. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon een paar comfortabele schoenen wilt dragen, deze Newkirk Up GTX-G schoenen hebben alles wat je nodig hebt.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft Clarks zichzelf gevestigd als een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Met meer dan 195 jaar ervaring weet Clarks precies hoe ze schoenen moeten maken die aan al je wensen voldoen. Het merk combineert actuele modetrends met traditioneel vakmanschap, en de Newkirk Up GTX-G schoenen zijn daar het perfecte voorbeeld van.
Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje stijl, comfort en kwaliteit toe aan je schoenencollectie met de Newkirk Up GTX-G schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat deze schoenen kunnen maken. Wees de moderne man die je bent en stap vol vertrouwen de wereld in met deze prachtige schoenen aan je voeten. Mulder Schoenen en Clarks staan voor je klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen!