Clarks

Newkirk Go GTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00030332
-
Ben jij op zoek naar een stijlvol paar schoenen dat perfect past bij de moderne man? Zoek niet verder, want wij hebben de ultieme schoenen voor jou! Maak kennis met de Newkirk Go GTX - G, een paar bruine herenschoenen van Mulder Schoenen.
Met dit paar schoenen ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en ultiem draagcomfort. Ze zijn gemaakt van echt leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en flexibiliteit. Het materiaal voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en ademend vermogen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de GORE-TEX technologie. Dit innovatieve materiaal maakt de schoenen waterdicht en ademend tegelijk. Zo ben je beschermd tegen regen en vochtige omstandigheden, terwijl je voeten fris en droog blijven. Of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke wandeling maakt, met de Newkirk Go GTX - G hoef je je geen zorgen te maken over natte voeten.
De Newkirk Go GTX - G heeft een lage schachthoogte, wat een trendy en sportieve uitstraling geeft. Het is de perfecte keuze voor mannen die houden van een casual stijl, maar toch graag comfortabel en stijlvol voor de dag willen komen. Het bruine leer geeft een warme en klassieke touch aan elke outfit, of je nu een spijkerbroek of een chino draagt.
Het asymmetrische ontwerp van de schoenen geeft ze een eigentijdse uitstraling. Het is een subtiele maar opvallende touch die ervoor zorgt dat jij er altijd trendy uitziet. De zool van de schoenen is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale demping en flexibiliteit. Hierdoor loop je de hele dag comfortabel, zonder vermoeide voeten.
En natuurlijk is dit paar schoenen van Mulder Schoenen afkomstig van het alom bekende merk Clarks. Clarks is een pionier op het gebied van schoenmode, met meer dan 150 jaar ervaring in het vak. Ze staan bekend om hun vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Met de Newkirk Go GTX - G haal je een stukje ambacht en stijl in huis.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Newkirk Go GTX - G en laat jouw stijl zien aan de wereld. Bestel vandaag nog jouw paar bij Mulder Schoenen en stap in de wereld van comfort, stijl en kwaliteit. Wees niet bang om een beetje avontuurlijk te zijn, want met de Newkirk Go GTX - G kun je elke uitdaging aan!