Clarks

Netley Olivia - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034989
Womens Boots
Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele damesschoenen? Dan is de Netley Olivia - D van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou! Met hun tijdloze ontwerp en hoogwaardige kwaliteit zijn deze schoenen een must-have voor elke modebewuste vrouw.
De Netley Olivia - D is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur met bijzondere details die de schoen een unieke uitstraling geven. De buitenkant van de schoen is gemaakt van zacht suède, wat zorgt voor een luxe en verfijnde look. Het materiaal is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en slijtvast, waardoor je lang kunt genieten van deze prachtige schoenen.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de comfortabele pasvorm. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje uit gaat, je zult altijd moeiteloos op deze schoenen kunnen lopen. De TR-zool biedt een uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je vol zelfvertrouwen elke stap kunt zetten.
Bij Clarks staat vakmanschap en kwaliteit altijd voorop. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, hebben ze meer dan 195 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige schoenen. Deze expertise is duidelijk terug te zien in de Netley Olivia - D, die met zorg en aandacht is gemaakt.
Het merk Clarks staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties. Ze volgen altijd de laatste modetrends en weten deze te vertalen naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Of je nu een klassieke of trendy look wilt creëren, met de Netley Olivia - D zit je altijd goed.
Dus waar wacht je nog op? Upgrade je schoenencollectie met de Netley Olivia - D van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben. Kies voor Clarks en geniet van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Haal het beste uit je schoenen en straal zelfverzekerdheid uit met de Netley Olivia - D!