Clarks

Netley Olivia - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034989
Womens Boots
Wil je er op je best uitzien en je voeten comfort bieden? Dan is de Netley Olivia - D schoen van Clarks perfect voor jou! Deze taupekleurige schoen is speciaal ontworpen voor dames en is een must-have voor elke schoenverzamelaar.
Met een buitenkant van hoogwaardig suede straalt deze schoen elegantie en stijl uit. Het materiaal voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend gevoel en extra comfort. De TR zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je de hele dag kunt genieten van je nieuwe favoriete schoenen.
Clarks, een betrouwbaar en geliefd merk, staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan 195 jaar combineert Clarks actuele modetrends met vakwerk, waardoor ze jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen verkopen. Deze schoen is dus niet alleen trendy, maar ook met zorg en precisie gemaakt.
Het merk Clarks werd in 1825 opgericht door de broers Cyrus en James in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Wat begon als een lokaal bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Het merk heeft zich altijd gefocust op draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Met de Netley Olivia - D schoen van Clarks maak je een statement. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont, een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, deze schoen maakt je outfit helemaal af. Combineer ze met een chique jurk of juist met een stoere jeans voor een edgy look.
Bestel nu de Netley Olivia - D schoenen van Clarks en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met dit paar schoenen voel jij je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren. Wacht niet langer en geef jezelf het cadeau dat je verdient.