Clarks

Netley Freya - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036210
Womens Boots
Ben je klaar voor een paar schoenen dat elk fashionista hart sneller doet kloppen? Ontmoet de Netley Freya - D, een fantastische creatie van het wereldberoemde merk Clarks. Deze dames schoen staat garant voor stijl, comfort en hoogwaardige kwaliteit, waardoor het de perfecte toevoeging is aan jouw schoenencollectie.
Als je op zoek bent naar een schoen die perfect past bij de huidige modetrends, dan is de Netley Freya - D de juiste keuze voor jou. Het tijdloze design in de kleur '6 - grey leather' geeft je eindeloze stylingopties, of je nu gaat voor een casual look of een formele outfit. De kleur grijs is bovendien een veelzijdige keuze die moeiteloos met elke andere kleur kan worden gecombineerd.
Wat dit paar echt bijzonder maakt, is de aandacht voor details en vakmanschap. Het bovenwerk van leer straalt kwaliteit uit en voelt heerlijk zacht aan. De voering van textiel zorgt voor een comfortabele pasvorm die de hele dag door aangenaam blijft. De TR-zool geeft niet alleen grip en stabiliteit, maar is ook duurzaam en gaat lang mee. Bij Clarks staat kwaliteit altijd voorop, en dat merk je aan elk aspect van de Netley Freya - D.
Als je op zoek bent naar een schoen die niet alleen mooi is, maar ook nog eens geweldig aanvoelt, dan zit je met de Netley Freya - D helemaal goed. De schoen is speciaal ontworpen met het oog op draagcomfort, zodat je niet hoeft in te leveren op stijl. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt, een avondje uit gaat met vrienden of een belangrijke gebeurtenis bijwoont, deze schoen zal je ondersteunen en je zelfvertrouwen geven bij elke stap die je zet.
Bij Clarks draait het niet alleen om stijl en comfort, maar ook om innovatie en ontwerp. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze jouw behoeften kunnen vervullen. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, hebben ze een reputatie opgebouwd als leider in de schoenenindustrie. Combineer dat met het vakmanschap dat al sinds de oprichting in 1825 in het DNA van het bedrijf zit, en je begrijpt waarom Clarks een merk is dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Dus waar wacht je nog op? Neem een stap in de goede richting en kies voor de Netley Freya - D van Clarks. Dit is niet zomaar een schoen, maar een fashion statement waar je trots op kunt zijn. Of je nu een fashionista bent of gewoon op zoek bent naar een schoen die zowel