Clarks

Neenah Poppy - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00035077
Womens Smart
Ben je op zoek naar een paar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit? Dan is de Neenah Poppy - D van Clarks perfect voor jou! Deze prachtige damesschoenen zijn ideaal voor elke gelegenheid en zullen je voeten verwennen met hun ultieme comfort.
De Neenah Poppy - D is een klassiek ontwerp met een moderne twist. De gouden metallic kleur geeft de schoen een chique uitstraling, waardoor je er altijd en overal moeiteloos elegant uitziet. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje rondloopt in de stad, deze schoenen zullen je outfit helemaal compleet maken.
Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam maar ook ademend zijn. Je voeten blijven de hele dag fris en comfortabel, zelfs tijdens lange dagen. De voering van textiel zorgt voor extra zachtheid en draagcomfort, waardoor je het gevoel hebt alsof je op wolken loopt.
De zool van de Neenah Poppy - D is gemaakt van TPR, een flexibel en slijtvast materiaal dat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over uitglijden of vallen, deze schoenen zullen je altijd stevig op je voeten houden.
Clarks, opgericht in 1825, is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar is Clarks wereldwijd een autoriteit op het gebied van schoenen. Bij Clarks staan comfort en innovatie altijd voorop, wat betekent dat je met de Neenah Poppy - D niet alleen stijlvol, maar ook verzorgd wordt.
Of je nu een modebewuste professional bent die elegantie wil uitstralen op het werk, of een vrouw die gewoon wil genieten van comfort tijdens haar dagelijkse bezigheden, de Neenah Poppy - D is de perfecte schoen voor jou. Met zijn tijdloze design, hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap is dit een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.
Kies voor de Neenah Poppy - D van Clarks en stap met vertrouwen en stijl de wereld in. Jouw voeten verdienen het beste, en met deze schoenen weet je zeker dat je ze alle comfort en schoonheid biedt die ze nodig hebben. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat Clarks kan maken in jouw leven.