Clarks

Morven Sun - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034471
-
Morven Sun - G
Ben jij op zoek naar een paar schoenen die indruk maken? Dan zijn de Morven Sun - G schoenen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze grijze schoenen zijn niet alleen trendy, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Met hun innovatieve ontwerp en vakmanschap laten ze elke stap opvallen.
De Morven Sun - G schoenen zijn gemaakt van luxe nubuck leer aan de buitenkant, waardoor ze een stijlvolle uitstraling hebben. De donkergrijze kleur geeft de schoenen een verfijnde en moderne look. Je kunt deze schoenen moeiteloos combineren met elke outfit, of het nu casual of formeel is.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het draagcomfort. De voering is gemaakt van zacht leer, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. Bovendien is de zool gemaakt van duurzaam rubber, waardoor je grip en stabiliteit hebt tijdens het lopen. Of je nu de hele dag op kantoor bent of een stedentrip maakt, met deze schoenen loop je moeiteloos en comfortabel rond.
Mulder Schoenen is een trots verkooppunt van Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar weet Clarks als geen ander hoe ze vakmanschap en modetrends kunnen combineren. De Morven Sun - G schoenen zijn een perfect voorbeeld van de Clarks-filosofie: hoogwaardige kwaliteit en baanbrekend ontwerp.
De broers Cyrus en James richtten Clarks op in 1825 in het Engelse graafschap Somerset. Wat begon als een lokale schoenenwinkel is nu uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Het succes van Clarks is te danken aan hun voortdurende focus op vakmanschap, draagcomfort en kwaliteit.
Met de Morven Sun - G schoenen van Mulder Schoenen voeg je een vleugje luxe, stijl en comfort toe aan je schoenencollectie. Bestel ze vandaag nog en laat je voeten stralen!