Wolky

0810011 Kansas Lady XW Antique nubuck

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Groen
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048063

Laten we niet om de hete brij heen draaien: de wereld heeft heldinnen nodig. Helden met een missie. Helden met passie. Helden met geweldige schoenen. Nou, dat komt goed uit! Ontmoet de rockster van onze duurzame collectie: de 0810011 Kansas Lady XW Antique nubuck van Wolky. Deze groene godin, gekleurd in trendy Sage Green, is de perfecte partner voor al je avonturen.

Met haar stoere, leer gevoerde uiterlijk, beschermt ze je voeten tegen de hardste stenen en scherpste schelpen. Wie zei dat je enkelhoge schoenen niet kon dragen bij een avontuurlijke boswandeling of tijdens het verkennen van een drukke stadsjungle? Deze dame heeft het allemaal! Zacht en ademend van binnen, stevig en stijlvol van buiten. Kortom, de perfecte balans tussen comfort en klasse.

En laten we de onderkant niet vergeten. Oh, die onderkant. Met een betrouwbare rubberen zool, houdt ze je stevig op de grond, of je nu loopt op glibberige kasseien of een ruig bospad. Glijpartijen zijn verleden tijd met deze partner op je voeten.

Ze heeft niet alleen een prachtige buitenkant, maar ook een geheim karakter. Een mantra. Een nummer dat je alleen kent: 00048063. Wat zegt dit nummer? Het betekent "Ik rock elke dag, op elke weg." Het is een herinnering dat je een ster bent, waar je ook gaat.

Dus waar wacht je nog op? Ga op pad, straal in elke stap die je maakt en draag de wereld als jouw podium. Omdat jij het bent. Jij bent een Kansas Lady. Vandaag. Morgen. Elke dag.

Stap met een zelfverzekerde houding de dag tegemoet met de Wolky 0810011 Kansas Lady XW Antique nubuck veterschoenen in de betoverende kleur Sage Green. Deze enkelhoge schoenen voor dames zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook de perfecte mix van stijl en comfort, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op pad gaat voor een informele lunchdate of een bruisende avond vol dans en plezier tegemoet gaat, met deze schoenen maak je gegarandeerd een statement.
Bij Wolky begrijpen we hoe belangrijk het is om schoenen te dragen die niet alleen prettig zitten, maar ook je voeten de ondersteuning bieden die ze verdienen. Daarom hebben we deze schoenen gemaakt met een perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen. Het soepele leer aan de buitenkant zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling, terwijl het leren voering aan de binnenkant garant staat voor een comfortabel en ademend gevoel.
De rubberen zool van de Kansas Lady XW Antique nubuck biedt optimale grip en demping, waardoor je moeiteloos kilometers kunt maken zonder last van vermoeide voeten te krijgen. Het echte pareltje van deze schoenen is echter het voetbed. Het anatomisch gevormde voetbed van Wolky is een unieke combinatie van kurk en een laag memory foam, afgewerkt met een suède dekje. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning die zich aanpast aan de vorm van jouw voeten.
De Kansas Lady XW Antique nubuck veterschoenen zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor dames met specifieke voetproblemen zoals hallux valgus, diabetes of behoefte aan waterdichte schoenen. Wolky heeft voor elke behoefte een oplossing, en deze schoenen zijn daar een perfect voorbeeld van.
Als Wolky zijn we trots op onze 40-jarige traditie van het produceren van kwaliteits- en comfortschoenen voor vrouwen die zowel lekker zitten als een fashion statement maken. Met de Wolky 0810011 Kansas Lady XW Antique nubuck schoenen in het frisse groen combineer je comfort, ondersteuning en stijl moeiteloos. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en ervaar morgen al het ultieme loopplezier. Wolky schoenen, designed for walking!
Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en streven we naar het maken van kwaliteitsschoenen die perfect zitten en je stappen ondersteunen. Wolky schoenen zijn ontworpen om op te lopen, zonder in te leveren op stijl. Bestel nu jouw eigen paar en