Wolky

0800011/305 Maine lady XW

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Bruin
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00050106

Op zoek naar nieuwe sneakers? Maak dan kennis met de Maine lady XW! Een prettige lage veterschoen in stijlvol donkerbruin leer. Passend bij elke outfit en geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden. Hiermee straalt je voeten comfort en klasse uit. Perfect voor elke vrouw die op zoek is naar de ideale combinatie van stijl en gemak.

De Maine lady XW is een artikel uit de schoenencollectie van het merk Wolky. Ze zijn deskundig ontworpen om precies de juiste hoeveelheid comfort en ondersteuning te bieden, zodat je er de hele dag op kunt lopen zonder moe te worden. Hierbij speelt de rubberen zool een grote rol, die zorgt voor een goede grip en ondersteuning.

De binnenkant laat een even groot vakmanschap zien. Gemaakt van 100% leer, voelt de voering zacht en soepel aan. Je voeten zijn omgeven door een luxueuze laag die voor warmte en comfort zorgt zonder dat je zweet of het te warm krijgt. Dat is pas comfortabel!

Ben jij klaar om verliefd te worden op je nieuwe favoriete schoenen? Ga dan voor de Maine lady XW!

Met hun honderdjarige ervaring en liefdevolle focus op duurzaamheid, weet je dat de producten van De Mulders de kwaliteit hebben waar jij naar op zoek bent. Zo zet je niet alleen een stap voorwaarts in stijl en comfort, maar draag je ook bij aan een groenere wereld, één stap tegelijk!

Trek je nieuwe schoenen aan en stap met ons mee de toekomst in!

Heb je ooit het gevoel gehad dat slechte schoenen je hele dag kunnen verpesten? Bij Wolky begrijpen we dat maar al te goed. We nemen jouw loopplezier serieus en streven ernaar om comfortabele schoenen te maken die je dagelijkse avonturen ondersteunen. Daarom hebben we de Mulder Schoenen 0800011/305 Maine lady XW in bruin toegevoegd aan onze collectie. Deze schoen is ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een tijdloos design en optimaal comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De Antique nubuck-afwerking geeft de schoen een unieke uitstraling die perfect past bij elke outfit. Wat betreft functionaliteit en ondersteuning, voldoet deze schoen aan al je verwachtingen. De lage schachthoogte zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid, terwijl de rubberen zool zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Bovendien is de voering ook gemaakt van leer, wat zorgt voor ademend vermogen en een fris gevoel gedurende de dag. Het meest unieke aspect van deze schoen is het Wolky voetbed. In de jaren '80 introduceerde oprichter Kees Diks een voetbed dat een combinatie was van kurk met een laag memory foam. Dit voetbed zorgt voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Of je nou een lange dag op kantoor hebt of een wandeling in het park maakt, je zult merken dat deze schoen je voeten perfect ondersteunt en vermoeidheid vermindert. Bij Mulder Schoenen begrijpen we dat elke voet uniek is. Daarom hebben we ook aan degenen met specifieke behoeften gedacht. Onze Maine lady XW is perfect voor dames met een bredere voet, omdat de XW-aanduiding aangeeft dat deze schoen extra breed is. Zo kunnen we nog meer vrouwen voorzien van comfortabele schoenen die passen als een handschoen. We zijn er trots op dat we al 40 jaar schoenen maken die ontworpen zijn om je voeten te ondersteunen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, willen nooit meer anders. Onze schoenen bieden niet alleen comfort, maar ze zien er ook nog eens geweldig uit. Met de Mulder Schoenen 0800011/305 Maine lady XW in bruin hoef je niet te kiezen tussen stijl en comfort. Je kunt beide hebben! Gun jezelf een paar schoenen waar je echt wat aan hebt. We nodigen je uit om de wereld te ontdekken, te lachen en te genieten van elk moment, zonder dat je je druk hoeft te maken over je voeten. Bestel vandaag nog de Mulder Schoenen 0800011/305 Maine lady XW in het prachtige bruin en voeg comfort toe aan elke stap die je zet.