Wolky

0764245/410 Nitra

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040898

Stap in de wereld van de 0764245/410 Nitra van Wolky. Het zijn niet zomaar schoenen, het zijn stijliconen die verder gaan dan het gewone. En het beste eraf? Ze zijn zo comfortabel dat ze voelen als een tweede huid. Hun blauwe kleur geeft elke outfit een frisse, speelse noot - subtiel, maar onmiskenbaar.

De kwaliteit springt direct in het oog. Van buiten zijn ze gemaakt van duurzaam leer dat alle weersomstandigheden trotseert. En van binnen? Dat is waar de echte magie plaatsvindt. Een voering van het fijnste leer kust je voeten bij elke stap die je zet. Voeg daar een rubberen zool aan toe voor onverslaanbaar comfort en je begrijpt direct waarom je nooit meer andere schoenen wilt dragen.

Pieker je nog over de perfecte aanvulling op jouw garderobe? Maak kennis met deze enkelhoge schoonheid. Draag ze bij je favoriete jeans of combineer ze met dat schattige jurkje voor een look die zowel trendy als tijdloos is. Vergeet niet: stijl gaat niet over het volgen van de laatste trends, maar over het vinden van wat bij jou past.

Durf dus gerust te stralen met de 0764245/410 Nitra aan je voeten. Verwacht complimentjes, jaloerse blikken en de onvermijdelijke vraag: “Waanzinnige schoenen, waar heb je die gekocht?” Met een glimlach en een knipoog zeg je: “Bij De Mulders”. Al honderd jaar lang staan ze klaar om jou de beste schoenen te bieden – en ze zijn nog lang niet klaar.

Oja, mochten we al gezegd hebben dat duurzaamheid in het DNA van deze schoenen zit? Door voor de 0764245/410 Nitra te kiezen, draag jij je steentje bij aan een groenere wereld. Mooie gedachte, nietwaar? Dus doe je voeten – en de aarde – een plezier, en begin je liefdesverhaal met Wolky vandaag nog.

Ben je het zat om de hele dag op oncomfortabele schoenen te lopen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Wolky weten we hoe belangrijk het is om schoenen te dragen die je voeten ondersteunen én er ook nog eens stijlvol uitzien. Onze nieuwe Nitra schoenen, modelnummer 0764245/410, zijn de perfecte combinatie van comfort en trendy design.
De Nitra schoenen hebben een prachtige blauwe kleur die direct in het oog springt. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een luxe uitstraling. En het beste gedeelte? Het materiaal is waterproof, dus je kunt deze schoenen met een gerust hart dragen in alle weersomstandigheden. Geen natte voeten meer!
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het voetbed. Wolky is al sinds de jaren '80 bekend om zijn anatomisch gevormde voetbedden en de Nitra schoenen zijn geen uitzondering. Het voetbed is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, waardoor het zich perfect aanpast aan de vorm van jouw voeten. Dit zorgt voor optimale ondersteuning en ongeëvenaard comfort, de hele dag door.
De enkelhoogte en het suede bovenwerk geven deze schoenen een trendy en moderne uitstraling. Ze kunnen eenvoudig worden gecombineerd met zowel casual als formele outfits, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan je schoenencollectie.
Als vrouw begrijpen we dat je specifieke wensen kunt hebben als het gaat om schoenen. Daarom hebben we bij Wolky ook gedacht aan vrouwen met bijvoorbeeld hallux valgus, diabetes of de behoefte aan waterproof schoenen. Onze Nitra schoenen zijn geschikt voor al deze behoeften, zonder concessies te doen aan stijl en comfort.
Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Wolky schoenen moeten steun bieden en ervoor zorgen dat je de hele dag door kunt genieten van een actief leven, zonder last te hebben van pijnlijke voeten.
Kies voor de Nitra schoenen en ervaar zelf het verschil. Bestel ze vandaag nog en geniet van een comfortabel en stijlvol leven, met Wolky aan je zijde!