Wolky

0750120/000 Skytree

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040873

Voilà! Te midden van onze uitgebreide collectie, straalt de blauwe schoonheid de Skytree - een creatie van Wolky - je tegemoet. Net zoals de kenmerkende boom in Tokyo, prijkt deze halfhoge damesschoen opmerkelijk in het oog, maar dan aan jouw voeten.

Aan smaak geen gebrek! Deze eye-catcher in prachtig blauw leer, past bij elke garderobe en transformeert elke outfit tot een stijlvol statement. Ja, je raakt er meteen van in de wolken en niet alleen vanwege het uiterlijk.

Wolky heeft niet alleen gedacht aan het uiterlijk, geen verrassing, maar ook aan het comfort van jouw voeten. Aangezien het inwendige ook uit leer bestaat, wraps deze schoen zich rond je voet alsof het een tweede huid is. Jouw voet voelt direct de warmte en zachtheid van dit materiaal. Hierdoor is de Skytree niet alleen aangenaam om te zien, maar ook heerlijk om te dragen.

En dan die zool! Met rubber aan de buitenkant om slippartijen te voorkomen, trotseer je alle weersomstandigheden. Daarbij zorgt de zachte demping voor een heerlijk draagcomfort. Lopen op wolken was nog nooit zo dichtbij!

Met de Skytree combineer je namelijk geweldige stijl met ultiem comfort en maak je een bewuste keuze. Dus, durf te stralen in het blauw met nummer 00040873 en stap met vertrouwen de toekomst in!

Ben je op zoek naar een paar schoenen waar je de hele dag plezier van hebt? Dan zijn de 0750120/000 Skytree schoenen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze schoenen zijn speciaal ontworpen door het merk Wolky, dat bekend staat om zijn kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm en optimaal comfort.Wat deze schoenen zo bijzonder maakt, is het unieke voetbed van Wolky. Dit voetbed is ontwikkeld met als doel om ondersteuning te bieden aan je voeten, zodat je de hele dag pijnvrij kunt lopen. Het voetbed bestaat uit een combinatie van kurk en memory foam, wat zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Het voetbed is anatomisch gevormd en past zich helemaal aan de vorm van jouw voeten aan. Zo krijgen je voeten de ondersteuning die ze nodig hebben.De Skytree schoenen hebben een halfhoge schachthoogte en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. De blauwe kleur van de schoenen maakt ze helemaal trendy en geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze schoenen loop je er altijd modieus bij.Niet alleen het comfort en de stijl zijn belangrijk bij de Skytree schoenen, ook de kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bij Wolky hebben ze er bewust voor gekozen om alles in eigen beheer te ontwerpen en te produceren. Dit zorgt ervoor dat ze controle hebben over elk aspect van de schoenen, van het bovenwerk tot de zool. Bij het maken van een Wolky-schoen zijn wel 100 handen betrokken, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.Als vrouw weet jij als geen ander hoe belangrijk goede schoenen zijn. Bij Wolky begrijpen ze dit maar al te goed. Daarom streven ze ernaar om schoenen te maken die je aan het einde van de dag nog steeds comfortabel en ondersteunend vindt. Het is dan ook geen verrassing dat veel vrouwen die eenmaal Wolky hebben ontdekt, nooit meer anders willen. De Skytree schoenen zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze bieden niet alleen comfort en ondersteuning, maar zien er ook nog eens fantastisch uit.Wil jij de hele dag zonder zorgen kunnen lopen en er tegelijkertijd modieus uitzien? Kies dan voor de 0750120/000 Skytree schoenen van Wolky. Ze zijn verkrijgbaar bij Mulder Schoenen en zijn dé investering in loopcomfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Wolky maakt in jouw loopplezier!