Wolky

0661216 Whynot Oiled nubuck

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Groen
Sale 20
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045767

Heb je ooit wel eens het gevoel gehad dat je het liefst elke trede van de regenboog zou beklimmen, gewoon om eens te kijken hoe groen het aan de andere kant is? Nou, daar hoef je niet langer over te dagdromen. Trakteer je voeten op deze vrolijke 0661216 Whynot Oiled nubuck laars van Wolky en je hebt het gevoel alsof je loopt op... juist ja, groen gras!

Ze zijn net zo comfortabel als ze eruit zien, met een zachte leren voering die de contouren van je voeten omarmt, of je nu rent om de bus te halen of rustig door het park slentert. En maak je geen zorgen als de lucht donker begint te worden - deze laarzen zijn enkelhoog, wat samen met de rubberen zool perfect is om over die plassen te springen. Ze zijn zelfs groen - of moeten we zeggen cactus? - Zoals de aarde na een verfrissende lentebui.

Beeld je in, je bent omringd door een zee van grijze en zwarte laarzen en daar kom jij aan, stralend als een lichtgevende groene baken van stijl. En het beste van alles? Ze zijn van het merk Wolky. Want elke stap die je zet, is een stap in de richting van een duurzamere, groenere wereld.

Laten we eerlijk zijn, het is de hoogste tijd dat je je schoenengame opfleurt. Dus waarom pak je deze toffe laarzen niet en voeg je wat kleur toe aan je dag? De wereld kan wel wat meer groen gebruiken!

Op zoek naar schoenen die jouw dag kunnen verpesten? Niet bij Wolky! Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en streven we ernaar om comfortabele, ondersteunende schoenen te maken die er ook nog eens leuk uitzien. Neem bijvoorbeeld de 0661216 Whynot Oiled nubuck, een groene enkelhoge schoen voor dames die je zeker wilt hebben! Wat maakt de Whynot Oiled nubuck zo uniek? Laten we beginnen bij het materiaal. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het oiled nubuck geeft de schoen een stoer tintje en zorgt ervoor dat de kleur echt tot leven komt. Daarnaast is de voering ook gemaakt van leer, waardoor de schoen ademend is en je voeten fris blijven, zelfs tijdens lange dagen. En laten we de rubberen zool niet vergeten, die zorgt voor extra grip en comfort. De Whynot Oiled nubuck is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle schoenen met een perfecte pasvorm. De enkelhoge schachthoogte zorgt voor extra ondersteuning en stabiliteit, terwijl het feminiene design ervoor zorgt dat je er geweldig uitziet. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uitgaat, deze schoen past bij elke gelegenheid. Bij Wolky weten we dat je voeten ondersteuning nodig hebben, daarom hebben we extra aandacht besteed aan het comfort van de Whynot Oiled nubuck. Het voetbed is anatomisch gevormd en biedt optimale ondersteuning voor je voeten. Geen vermoeidheid en pijn meer aan het einde van de dag, maar juist een gevoel alsof je op wolkjes loopt. Het voetbed is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, waardoor het zich aanpast aan jouw voet en elke stap dempt. En natuurlijk kunnen we de kleur niet vergeten. De Whynot Oiled nubuck is verkrijgbaar in de trendy kleur Cactus, een opvallende groene tint die je outfit een boost geeft. Durf de show te stelen met deze eyecatcher! Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de 0661216 Whynot Oiled nubuck en ervaar het comfort en de stijl die alleen Wolky kan bieden. Met deze schoenen geniet je van elk moment en zul je merken dat lopen een plezier wordt. Zeg maar dag tegen slechte schoenen en hallo tegen het ultieme loopplezier!