Wolky

0660211/715 Onani

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040841

Zet je schrap voor de 0660211/715 Onani, een onmisbaar item in iedere kledingkast van de moderne vrouw. Dit is namelijk niet zomaar een schoen; dit is een statement. Jij bent stijlvol, comfortabel en, bovenal, bewust van je aankoop. Ja dames, deze blauwe schoonheid kan zomaar de nieuwe parel van je schoenencollectie worden!

De Onani 0660211/715 is ontworpen door Wolky, een merk dat staat voor klasse en kwaliteit. Dit zie je zonder meer terug in de fijne details van deze prachtige enkelhoge schoen. Zo is de buitenkant vervaardigd uit leer, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft die bij elke outfit past. Daarnaast is de voering eveneens van leer, wat bijdraagt aan een aangenaam en ademend draagcomfort. De robuuste rubberen zool beschikt over voldoende grip, zodat jij zelfverzekerd je dagelijkse avonturen tegemoet kunt gaan.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleur, dames. Diepgroen is de nieuwe zwart, dat wisten jullie toch al? Deze kleur is niet alleen chique, maar straalt tegelijkertijd ook een vleugje speelsheid uit. Dus, of je nu naar je werk gaat, een date hebt of simpelweg effe lekker de stad in trekt met vriendinnen - de Onani 0660211/715 past bij elke gelegenheid.

Laten we eerlijk zijn, het leven is te kort voor saaie schoenen. En, omdat we weten dat jij meerdere ballen hoog houdt, zijn deze schoenen gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn betrouwbaar en maar al te bereid je bij te staan in je dagelijkse tochten. Alles wat je nodig hebt is een paar blauweparels voor aan je voeten, die je laat stralen, en waarmee je de wereld een stukje mooier maakt. Dan zit je met de Onani 0660211/715 van Wolky helemaal goed.

Want, zeg nou zelf, wie wil er nou niet schoenen die zowel mooi als verantwoord zijn? Precies, jij dus ook niet! Dus wat houdt je nog tegen, ga het avontuur aan met de 0660211/715 Onani!

Ben jij op zoek naar comfortabele en stijlvolle dames schoenen? Dan zijn de Wolky Onani schoenen een absolute aanrader! Met hun tijdloos design, perfecte pasvorm en optimaal loopplezier zullen deze schoenen je dag compleet maken.
Bij Wolky begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk goede schoenen zijn voor je algehele welzijn. Daarom streven we er bij ieder paar schoenen naar om comfort en ondersteuning te combineren met een modieus uiterlijk. En dat is precies wat je kunt verwachten van de Wolky Onani schoenen.
Het unieke kenmerk van deze schoenen is het voetbed. Wolky begon in de jaren '80 met het ontwikkelen van voetbedden die ondersteunend en toch zacht aanvoelden. Het voetbed van de Onani schoenen is gebaseerd op deze revolutionaire technologie en biedt ongeëvenaard comfort. Met de combinatie van kurk, memory foam en een suède dekje zorgt het voetbed voor de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. Je voeten zullen je dankbaar zijn!Maar de Wolky Onani schoenen hebben nog meer te bieden dan alleen comfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, en hebben een voering van leer. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame schoen, maar ook voor een ademend en fris gevoel. De rubberen zool zorgt voor extra grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen en gemak de hele dag kunt lopen.De Onani schoenen hebben een enkelhoog model en zijn uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur. Deze kleur is perfect om je outfit een frisse en trendy uitstraling te geven. Of je ze nu draagt naar je werk, tijdens een dagje shoppen of voor een avondje uit, met de Wolky Onani schoenen zal je er altijd stijlvol uitzien.Als je nog niet bekend bent met Wolky, dan is dit het perfecte moment om kennis te maken met ons merk. Al meer dan 40 jaar voorzien wij vrouwen van comfortabele en ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lopen. Onze passie voor kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat ieder paar schoenen met veel zorg en aandacht wordt ontworpen én met de hand gemaakt. Bij Wolky gaan we niet voor de gemakkelijkste weg, maar voor de weg die resulteert in het beste comfort en de hoogste kwaliteit.Dus waar wacht je nog op? Beleef het ultieme loopplezier en voeg de Wolky Onani schoenen toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort, de stijl en de kwaliteit van Wolky. Je zult nooit meer anders willen!