Wolky

0588220/100 Field

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046139

Hey daar, modebewuste aardbewoner! Wat staat er op je verlanglijstje? Een hippe sneaker met een laag profiel die niet opschept, maar gewoon doet wat hij moet doen? Top, dan hebben we iets onweerstaanbaars voor je.

Maak kennis met het wondertje van Wolky. De 0588220/100 Field is meer dan zomaar een schoen. Ze is een trendsetter, een comfortzone en een tedere verzorger voor je voeten ineen. En het beste van alles? Ze heeft een blauw leren buitenkant die zo knap is, dat je bijna zou vergeten dat er binnenin ook nog een heleboel leren comfort schuilt.

Je voetjes zullen jubelen van blijdschap in deze sneakers dankzij de soepele leren voering. Maar wacht, er is meer. De rubberen zool biedt niet alleen een stevige grip tijdens die spontane stadswandelingen, maar veert ook lekker mee als je in een dolle bui een regendans besluit te doen.

De 0588220/100 Field van Wolky is de perfecte samensmelting van stijl en duurzaamheid. Perfect voor dames met een groen hart, die niet alleen hun outfits, maar ook hun voetafdruk willen minimaliseren. Liefde voor de planeet en een schitterend paar schoenen? Dat is pas een deal waar je voeten van gaan dansen!

Ben je klaar om een impact te maken met elke stap die je zet? Sta dan op, trek je Wolky’s aan en loop met passie, stijl én een gerust geweten de wereld in.

Wil jij schoenen die niet alleen stoer zijn, maar ook nog eens een ultiem loopcomfort bieden? Dan zijn de Wolky 0588220/100 Field schoenen echt iets voor jou! Deze schoenen behoren tot de E-walk 2.0 lijn van Wolky, oftewel de E-bike onder de schoenen. Ze zijn speciaal ontworpen met het Roll-A-Way systeem, waardoor je moeiteloos grotere afstanden kunt afleggen. Met deze schoenen sla je dus twee vliegen in één klap: comfort en stijl! De Wolky 0588220/100 Field is een veelzijdige gymp die perfect is voor dames. De schoenen zijn gemaakt van zacht en soepel leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een duurzame kwaliteit. De schoenen zijn volledig met leer gevoerd, wat bijdraagt aan het ademend vermogen en het comfort van de schoenen. Daarnaast heeft de Field een leren voering, wat zorgt voor een aangenaam gevoel aan je voeten. Een belangrijk kenmerk van deze schoenen is de optimale verstelbaarheid door middel van de vetersluiting. Hierdoor kun je de schoenen perfect aanpassen aan jouw voeten voor een optimale pasvorm. Daarnaast heeft de Field een speciaal ontworpen achterkant die slippen van de hiel voorkomt, zodat je stevig in je schoenen staat. De bovenzijde van de schoenen heeft een zachte rand, wat zorgt voor extra comfort en voorkomt dat de schoenen gaan schuren. De Wolky 0588220/100 Field schoenen zijn voorzien van een uitneembaar anatomisch gevormd voetbed, dat geschikt is voor eigen zooltjes. Zo kun je de schoenen perfect aanpassen aan jouw individuele behoeften. Het voetbed is schokabsorberend, waardoor je gewrichten optimaal beschermd worden tijdens het lopen. Dit voetbed zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag pas beseft dat je de schoenen nog aan hebt. Deze stoere blauwe schoenen zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens vlot uit. De kleur blauw zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling, waardoor je met deze schoenen altijd goed voor de dag komt. De lage schachthoogte maakt deze schoenen perfect voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat je eindeloos kunt combineren met verschillende outfits. Bij Wolky staat jouw loopplezier voorop. Het merk is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort. Wolky schoenen bieden niet alleen een geweldig loopcomfort, maar bieden ook de juiste ondersteuning aan je voeten. De schoenen worden met liefde ontworpen en met de hand gemaakt, zodat jij kunt genieten van een actief leven zonder belemmeringen. Wolky's slogan is niet voor niets 'designed for walking'. Dus, ben jij op zoek naar schoenen die jouw hele dag kunnen maken? Kies dan voor de Wolky 0588220/100 Field schoenen. Deze stoere, comfortabele en trendy gympen bieden het beste van alle werelden. Met het Roll-A-Way systeem loop je moeiteloos grote afstanden, terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw paar Wolky 0588220/100 Field schoenen en ervaar het ultieme loopplezier!