Wolky

0588124/000 Victoria

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045719

Hey daar, trendsetter! Ben je op zoek naar die perfecte schoen die koninklijke klasse combineert met alledaags comfort? Dan is de 0588124/000 Victoria van Wolky de ideale match voor jou. Deze prachtige enkellaarsjes zijn de echte diva's van de schoenwereld en staan te trappelen om jouw outfit naar het volgende level te tillen.

Trek aandacht met de diepe, intense blauwkleur van deze schoonheden. Glanzend, opvallend en absoluut onvergetelijk - deze schoenen brengen een vleugje magie aan je voeten. Of je nu een ritje naar de supermarkt maakt of een wandeling in het park, met deze damesschoenen zijn alle ogen gegarandeerd op jou gericht.

Maar laten we niet alleen hun look prijzen. Ze zijn even comfortabel als stijlvol. Met een enkelhoge schacht en een voering van leer, zijn deze schoenen gemaakt om je te verwennen. Je voeten zullen worden omsloten door topkwaliteit leer, dat een zalig gevoel geeft bij elke stap die je zet.

En we zijn nog niet klaar! De zool van deze Wolky laarzen is van rubber, waardoor je een optimale grip hebt. Dus of je nu op een catwalk loopt of gewoon de trap op gaat, met deze schoenen loop je zelfverzekerd en stabiel. Ze zijn dus niet alleen adembenemend mooi, maar ook ongelooflijk praktisch!

Kortom, wanneer je kiest voor de 0588124/000 Victoria van Wolky, kies je voor topkwaliteit, comfort en stijl. Dus waar wacht je nog op? Geef je garderobe die royale upgrade en claim je paar voordat iemand anders dat doet. Deze schoenen vliegen de deur uit, dus wacht niet te lang!

Hey jij! Ben jij op zoek naar het perfecte paar enkellaarsjes dat stijl, comfort en kwaliteit combineert? Maak kennis met de 0588124/000 Victoria van Mulder Schoenen! Deze prachtige enkellaarsjes zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een statement van luxe en klasse.
Allereerst, laten we het hebben over de materialen. De Victoria is gemaakt van hoogwaardig LEER, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Het materiaal voering is ook leer, waardoor je voeten kunnen ademen, zelfs op de langste dagen. De zool is van RUBBER gemaakt, wat zorgt voor een goede grip en extra comfort bij elke stap die je zet.
Wat deze enkellaarsjes echt uniek maakt, is de prachtige BLAUWE kleur. Het voegt direct een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look of wat meer op wilt vallen, de Victoria past perfect bij elke stijl en voegt een vleugje instant glamour toe.
Maar het echte hoogtepunt van de Victoria is het voetbed. Wolky staat erom bekend anatomisch gevormde voetbedden te hebben, en de Victoria is geen uitzondering. Het voetbed is een combinatie van KURK en MEMORY FOAM, bedekt met een laag suède. Dit betekent ongeëvenaard COMFORT en ONDERSTEUNING voor je voeten, de hele dag door. Zeg maar dag tegen pijnlijke voeten!
Als vrouw begrijpen we bij Wolky hoe belangrijk het is om goede schoenen te hebben. Slechte schoenen kunnen je hele dag verpesten, maar met de Victoria aan je voeten, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze enkellaarsjes bieden niet alleen comfort en stijl, maar ook de ondersteuning die je voeten verdienen.
Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op het ultieme comfort en de luxe van de 0588124/000 Victoria van Mulder Schoenen. Bij Wolky weten we wat belangrijk is voor een vrouw: comfort, kwaliteit en design. En deze enkellaarsjes hebben het allemaal!
Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is het om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. We streven ernaar om schoenen te maken waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt. We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op