Wolky

0545030/430 Cradle

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00037843

Wat is een betere manier om je voeten te verwennen dan met de comfortabele en stijlvolle 0545030/430 Cradle schoenen van Wolky? Alsof je dobbert op de zachte golven van een blauwe zee, zo glijden je voeten in de warme omhelzing van deze prachtige damesschoenen, die vakkundig zijn gemaakt van het fijnste leer.

Met zijn diepe, blauwe tint en lage schachthoogte, zijn deze schoenen het perfecte accessoire voor die zomerse dagen wanneer de zon schijnt, de vogels fluiten en je zin hebt om de wereld te veroveren. En geen zorgen, deze schoenen zijn net zo comfortabel als ze eruitzien! De voering is zorgvuldig gemaakt van leer, waardoor je voeten zich niet alleen in de wolken voelen, maar ook op hun gemak, ongeacht hoeveel stapjes je zet naar die droom.

En laten we de duurzame, rubberen zool niet vergeten! Ontworpen voor die mensen die ervan houden om hun eigen paden te bewandelen, of het nu de zandige paden van een afgelegen eiland zijn of de geplaveide straten van een drukke stad. Ook perfect bij dat rockconcert waar je vooraan wilt staan te springen. Toch meer een danserstype? Deze schoenen zijn flexibel genoeg om je voeten soepel te houden op de dansvloer!

Dus, ben jij klaar voor een duik in de blauwe oceaan van comfort en stijl die de 0545030/430 Cradle damesschoenen bieden? Ze zijn er in ieder geval helemaal klaar voor om jouw nieuwe vennoten te worden in je reis naar geluk, comfort en stijl. Dus waar wacht je nog op? Trek ze aan en begin je avontuur vandaag nog!

Nieuw binnen van Wolky! Maak kennis met de 0545030/430 Cradle, een paar schoenen dat je loopplezier serieus neemt. Als expert op het gebied van schoenen van Mulder Schoenen kan ik je vertellen dat dit paar perfect is voor dames die op zoek zijn naar de ultieme combinatie van kwaliteit, comfort en tijdloos design. Bij Wolky geloven we dat schoenen niet alleen lekker moeten zitten, maar ook ondersteuning moeten bieden. Daarom hebben we de 0545030/430 Cradle ontworpen met een laag suède bovenwerk van leer en een voering van leer die je voeten optimaal omhult en ondersteund. De rubberen zool zorgt voor extra grip, zodat je met deze schoenen moeiteloos elke stap kunt zetten. Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het voetbed. Wolky is begonnen met het ontwikkelen van een voetbed dat kurk en memory foam combineert, om zo een optimaal comfort te bieden. En met succes! Het voetbed van de 0545030/430 Cradle is anatomisch gevormd en zorgt ervoor dat elke stap die je zet met de juiste ondersteuning wordt genomen. Je zult merken dat je aan het einde van de dag pas beseft dat je deze schoenen nog aan hebt. Deze Cradle schoenen hebben een lage schachthoogte en een trendy blauwe kleur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, met deze schoenen ben je altijd stijlvol en comfortabel onderweg. Wolky’s staan bekend om hun vakmanschap en kwaliteit. Al onze schoenen worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats, waar wel 100 handen nodig zijn om één paar schoenen te maken. Dit zorgt ervoor dat we volledige controle hebben over de kwaliteit en het comfort van onze schoenen. Ook de 0545030/430 Cradle is met liefde en aandacht gemaakt, zodat jij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunt genieten van een actief leven. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf het comfort en de ondersteuning die je verdient met de Wolky 0545030/430 Cradle. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat deze schoenen maken. Je zult niet meer anders willen!