Wolky

0505010 Sarah

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048668

Stel je eens voor, je danst door je dag in de 0505010 Sarah van Wolky. Een schoen die zo blauw is als een heldere lentedag. Een kleur die je laat stralen in elke outfit die je uit de kast kunt trekken.

Deze dameschoen is echter meer dan alleen een schoonheid voor het oog. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. Maar wacht, het wordt nog beter! De binnenvoering is ook gemaakt van leer, waardoor de schoen heerlijk zacht en comfortabel om je voeten zit. Klinkt hemels, toch?

Maar laten we de rubberen zool niet vergeten. Geloof het of niet, maar het is de onbezongen held van elke goede schoen. De zool van de Sarah biedt een uitstekende grip, ongeacht de ondergrond. Of je nu over de natte straten van de stad slentert, of een wandeling maakt in het park, je hoeft je geen zorgen te maken over slippen of glijden. Dus gooi die zorgen overboord en geniet van je dag!

Oh, en heb je het al gehoord? Deze schoonheid is enkelhoog! Precies zoals de modetrends van nu voorschrijven. Dus laat je oude schoenen links liggen en stap in stijl de deur uit met de 0505010 Sarah.

Tover elke simpele outfit om in een trendy look met deze blauwe blikvanger van Wolky. Gun jezelf het plezier van comfort en stijl in één. De 0505010 Sarah is namelijk niet zomaar een schoen, het is een statement op zich. En zeg eens eerlijk, wie wil er nou geen onderdeel zijn van dat statement?

Stap de wereld van comfort, stijl en ondersteuning binnen met de Wolky 0505010 Sarah schoenen voor dames. Deze prachtige blauwe enkelhoge schoenen zijn een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteit, tijdloos design en optimaal loopplezier. Bij Wolky begrijpen we als geen ander hoe belangrijk goede schoenen zijn voor een geweldige dag. Daarom hebben we deze schoenen ontworpen om je voeten de perfecte pasvorm en ongeëvenaard comfort te bieden. Wat maakt de Wolky 0505010 Sarah schoenen zo bijzonder? Allereerst is er het materiaal. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De voering is ook van leer gemaakt, waardoor je voeten de hele dag door fris en droog blijven. Maar het echte geheim zit in het voetbed. Wolky staat bekend om zijn anatomisch gevormde voetbedden, en deze schoenen zijn geen uitzondering. Het voetbed van de Sarah schoenen is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, waardoor het zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten en de druk gelijkmatig verdeelt. Dit betekent dat je de hele dag door kunt lopen zonder pijn of discomfort. En laten we het niet vergeten: deze schoenen zien er ook nog eens ongelofelijk trendy uit. De blauwe kleur is modern, fris en veelzijdig, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met verschillende outfits. Of je nu een casual jeans draagt of een chique jurk, deze schoenen zullen jouw look compleet maken en je een zelfverzekerd gevoel geven. Bij Wolky staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden al onze schoenen met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit zorgt ervoor dat we de volledige controle hebben over het productieproces en dat we alleen de beste materialen gebruiken. Het resultaat is een paar schoenen dat je de liefde voor ambacht en comfort laat voelen met elke stap die je zet. Maar het gaat niet alleen om de schoenen zelf. Bij Wolky willen we dat je een levensstijl van actief genieten omarmt. Onze schoenen zijn ontworpen om je de vrijheid te geven om te bewegen en te verkennen. Dus of je nu een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur of gewoon een drukke dag hebt op het werk, met de Wolky 0505010 Sarah schoenen ben je klaar voor alles. Wacht niet langer en geef je voeten het comfort en de ondersteuning die ze verdienen. Laat de Wolky 0505010 Sarah schoenen jouw metgezel zijn op al jouw avonturen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil dat kwaliteitsschoenen kunnen maken!