Wolky

0485011 Zoom Antique nubuck

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Groen
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048064

Stel je voor, je stapt energiek door de stad in je gloednieuwe, groene Wolky veterschoenen. De 0485011 Zoom Antique nubuck om precies te zijn. Tikkeltje mysterieus, deze naam, maar laat juist dat een van de redenen zijn waarom je ze aanschaft. Wie zegt dat groene schoenen saai zijn, heeft het duidelijk mis. Dit paar spat van energie en avontuur!

Deze perzikken van schoenen zijn gemaakt van degelijk, leer wat ze niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een aangename, ademende pasvorm. Je voeten zullen je dan ook eeuwig dankbaar zijn. De enkelhoge schacht zorgt niet alleen voor die extra steun waar je al zo lang naar op zoek was, maar maakt de schoenen tevens het stijlvolle middelpunt van je outfit.

Maar wacht, er is meer. De rubberen zool biedt de perfecte grip voor die lange wandelingen op zondagmiddag of biedt stabiliteit tijdens die hectische werkdagen. Met de 0485011 Zoom Antique nubuck sta je letterlijk stevig in je schoenen.

Deze eigenzinnige, groene schoenen zijn een statement op zich. Ze laten zien dat je durft op te vallen, dat je kiest voor comfort en kwaliteit, en dat je bewust bezig bent met duurzaamheid. De 0485011 Zoom Antique nubuck laat zien wie je bent: avontuurlijk, stijlvol, bewust. Voeg ze daarom nu toe aan je collectie.

Ben je op zoek naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook zorgen voor ultiem comfort en ondersteuning? Dan zijn de Wolky 0485011 Zoom Antique nubuck schoenen in de kleur Sage Green echt iets voor jou! Bij Wolky begrijpen we hoe cruciaal goede schoenen zijn voor je dagelijkse comfort. Daarom hebben we deze enkelhoge veterschoenen ontworpen, gemaakt van hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als buitenkant. Deze schoenen voelen niet alleen zijdezacht aan, maar bieden ook de ondersteuning en demping die je voeten verdienen.
Het unieke voetbed van de Zoom Antique nubuck schoenen is waar Wolky echt in uitblinkt. Met een anatomische vorm en een constructie van kurk, memory foam en een suède dekje, biedt dit voetbed ongeëvenaard comfort tijdens lange dagen. Je zult het verschil voelen, zelfs na urenlang lopen of staan. De groene kleur en het antique nubuck materiaal geven deze schoenen een trendy, unieke uitstraling die perfect past bij elke outfit, of het nu casual of formeel is.
De rubberen zool van deze schoenen zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, essentieel voor een hele dag onderweg zijn. Speciaal ontworpen voor dames die comfort en stijl hoog in het vaandel hebben staan, zijn de Zoom Antique nubuck schoenen verkrijgbaar in maten 36 tot 42, waardoor er altijd een perfecte pasvorm voor jou is. Of je nu een dagje gaat winkelen of een stadswandeling maakt, deze schoenen zorgen ervoor dat je moeiteloos en pijnvrij de dag doorkomt.
Bij Wolky geloven we in vakmanschap en kwaliteit, en al onze schoenen worden met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden. Wij zorgen ervoor dat elk paar aan al jouw verwachtingen voldoet, zodat je kunt genieten van comfortabele en ondersteunende schoenen die er ook nog eens geweldig uitzien. Dus, als je op zoek bent naar schoenen die een combinatie van mode en functie bieden, dan zijn de Wolky 0485011 Zoom Antique nubuck schoenen in de kleur Sage Green de perfecte keuze voor jou. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Wolky maakt voor je voeten. Want bij Wolky, zijn we ontworpen om te lopen.